Slovensko - Extraliga Seniori články

Šláger Pruské - Nitra cez objektív
Prinášame vám fotogalériu zo zápasu v Pruskom, v ktorom si domáci ŠK 98 vybojoval cenné víťazstvo nad majstrom z Nitry.
Fotogaléria z derby Jokerit-LG Bratislava
Ponúkame vám obrázky z bratislavského derby Jokerit - LG Bratislava, v ktorom sa zrodil triumf hostí po výsledku 1:2.
Diaková krok od baráže, majster opäť s prehrou, Svidník s krutým debaklom
Prinášame vám konečné výsledky osemnásteho kola Extraligy seniorov.
Chceme zakončovať spôsobom Tic-Tac-Toe, ale skončíme vždy u Tac, smeje sa Miklík
Skaličan Martin Miklík sa cez víkend dostal premiérovo do zostavy kola. Miesto si vypýtal skvelým výkonom v oboch zápasoch a aj preto poskytol rozhovor novej Fanpage Skalice na sociálnej sieti, ktorý vám prinášame v plnom znení.
V Skalici sa vyzbieralo 521 eur, dnes štartuje dražba
Benefičný zápas v Skalici priniesol na účet onkologického oddelenia nemocnice v Skalici peknú čiastku. K nej sa pridá ďalšia, ktorá vzíde z dražby dresov Hokejmarketu Skalica. Tá štartuje už dnes.
Keď víťazstvo nepomôže
Nováčik z Diakovej cez víkend prekvapil. V zápase s majstrom ťahal za kratší koniec, v nedeľu však dokonale zaskočil Pruské. Zvíťazil však aj ich barážový konkurent a preto si Diakovčania v tabuľke nepolepšili. Na dvojkolo sme sa pozreli s obrancom Matejom Zemanom, strelcom víťazného gólu.
Nitra nevyhrala na Považí ani na štvrtý pokus, Diaková zaskočila Pruské
Prinášame vám konečné výsledky sedmnásteho kola Extraligy seniorov. Ružinov si po víkende pripísal plný bodový zisk, o dva menej získal Jokerit a Martin. Ostatné tímy si viedli s polovičnými úspechmi. Bez bodu zostal iba Svidník.
Triumf Kežmarku v Skalici, vonku zbíjalo aj Pruské s Nitrou
Prinášame vám konečné výsledky šestnásteho kola Extraligy seniorov.
Od benefície v Skalici až po šláger v Bratislave
Prvé jarné dvojkolo štartuje druhú polovicu Extraligy. V sobotu sa na jednotlivých štadiónoch stretne šesť dvojíc, o deň neskôr sa dvojkolo dohrá ďalšími zápasmi. Z rozpisu zápasov je jasné, že nás čakajú mimoriadne kvalitné stretnutia, v ktorých pôjde o veľa. Prinášame vám pozvánku na všetkých dvanásť duelov extraligy seniorov aj s názormi jednotlivých aktérov.
V Nitre sa po zimnej príprave už tešia na zápasy
Pred blížiacou sa jarnou časťou sezóny má najlepšiu východiskovú pozíciu mužstvo Nitrianskych Rytierov. O tom, čo sa dialo v klube počas zimnej prestávky a s akými cieľmi vstupuje tím spod Zobora do jarnej časti, sme sa porozprávali s trénersko-brankárskym duom Jozef Ďuris – Stanislav Petrík.
Najsilnejší vietor sa prehnal kabínou Ružinova
Prinášame vám zoznam zmien v kádroch extraligistov pred štartom jarnej časti sezóny 2015/16.
V Skalici o viac ako len o body
Prvé jarné extraligové kolo seniorov nebude iba kolom, v ktorom sa bude bojovať o body. Zápas Skalice s Kežmarkom bude výnimočný okrem kvality aj niečim iným.