Turnaje - Slovensko články

Medzinárodný turnaj U17 v Žiline korisťou Plzne
Klub HBK Medokýš Martin 17.2.2024 v rámci prípravy na jarnú časť sezóny zorganizoval medzinárodný Turnaj U17 v Žiline. Favoritom a nakoniec aj zaslúženým víťazom sa stal tím HBC Plzeň z Českej republiky.
Retro Cup v Devínskej napíše druhú kapitolu
Vlani sa po prvý raz uskutočnil v Devínskej Novej Vsi turnaj Retro Cup, medzi hráčmi si ihneď získal popularitu. Organizátori preto pripravili jeho druhú časť.
V Bošanoch triumf Indians Bratislava
Hokejbalový Winners Summer Cup 2K23 / Slovenský pohár v hokejbale potešil hráčov i divákov kvalitou aj atmosférou. Turnaj patrí medzi tradičné letné športové podujatia v Bošanoch, kde už tradične sa letná edícia pripravuje tretí júlový víkend. Jedenásty ročník turnaja sa opäť tešil z bohatej kvalitatívnej aj diváckej účasti. Po prvýkrát v histórií organizátori dekorovali aj víťaza Slovenského pohára v hokejbale.
Slovenská dvadsiatka na Országh Cupe obstála
V rámci prípravy na MS sa slovenská reprezentácia do 20 rokov zúčastnila na turnaji Országh Cup.
Retro turnaj v Devínskej chce pripomenúť začiatky hokejbalu
V Devínskej Novej Vsi sa počas víkendu 3. a 4. septembra bude konať zaujímavý turnaj.
Na Ladies Cupe triumf Diving Girls
Počas uplynulého víkendu sa uskutočnil 8.ročník už tradičného ženského turnaja Ladies Cup, ktorý z roka na rok rastie na kvalite po všetkých stránkach.
Winners Cup v Bošanoch pre Kamentu (FOTO)
V Bošanoch sa uplynulý víkend konal obľúbený turnaj, ktorého víťazom sa stalo družstvo Kamenta.
Na Memoriáli J. Zonzela triumf Martinčanov (VIDEO)
Počas víkendu 16-17.8.2022 sa odohral na martinskej Sokolovni už štvrtý ročník turnaja, ktorý je taktiež spomienkou na dobrého kamaráta, hokejbalistu Ďura Zonzela.
Výber do 23 rokov strieborný na Országh Cupe
Slovenskí hokejbalisti do 23 rokov získali strieborné medaily na kvalitne obsadenom turnaji Országh Cup.
Premiérový triumf Kamenty na Winners Summer cupe 2021 v Bošanoch (FOTO)
Záver júla patrí Bošanom už tradične hokejbalu. A nebolo tomu inak ani tentoraz. V športovom areáli reštaurácie Gastro napísal deviatu edíciu prestížny hokejbalový turnaj Winners Summer cup.
ORSZÁGH CUP 2021 sa konal v Žiline, a aj tam zostal
Uplynulý víkend sa konal tradičný turnaj Országh Cup, ktorý od minulej sezóny nesie po schválení Slovenskou hokejbalovou úniou prívlastok Majstrovstvá Slovenska regionálnych výberov v hokejbale.
Ladies Cup pre Diving Girls
Uplynulý víkend sa v podtatranskom mestečku Spišská Belá niesol v znamení 7. ročníka už tradičného a veľmi obľúbeného turnaja, ktorý nesie názov Ladies Cup.