Zahraničie - ISBHF články

Elio Pascuzo je nový prezident ISBHF, Dianu Kosovú zvoili za viceprezidentku
Medzinárodnú hokejbalovú federáciu ISBHF povedie v nasledujúcom období nový prezident.
Kalendár medzinárodných akcií na roky 2022 a 2023
Mezinárodná hokejbalová federácia ISBHF vypracovala kalendář vrcholných akcií na roky 2022 a 2023. V tomto dvojročnom cykle sa snažila zohľadniť a ponúknuť medzinárodné akcie juniorom, ktorí boly najviac postihnutí pandémiou koronavírusu.
Všetky akcie v pôvodnom termíne zrušené, nádej však žije
Medzinárodná hokejbalová federácia ISBHF v piatok rozhodla o osude vrcholných medzinárodných akcií juniorov a Masters, ktoré sa mali konať tento rok.
George Gortsos povedie ISBHF ďalšie dva roky, Július Száraz novým členom exekutívy
George Gortsos sa stala opätovným prezidentom Medzinárodnej hokejbalovej federácie (ISBHF). Kanaďan dostal dôveru na ďalšie dva roky do 2020 na AGM konferencii v Košiciach.
Juniorské MS s novým formátom, ISBHF napreduje aj v ďalších smeroch
Len nedávno sa v kanadskom Montreale konal ďalší míting medzinárodnej hokejbalovej federácie (ISBHF). Priniesol množstvo tém, ktoré zástupcovia jednotlivých krajín prejednávali. Za Slovensko sa na ňom zúčastnil generálny sekretár SHbÚ Milan Ladiver, ktorý nám prezradil všetky podrobnosti.
Slovensko získalo významnú pozíciu v štruktúrach ISBHF
Viceprezident medzinárodnej hokejbalovej federácie Roman Török bol zvolený do funkcie technického riaditeľa ISBHF, kde nahradil Švajčiara Christopha Curchoda. Okrem tejto zmeny vám prinášame program bodov, o ktorých naposledy Board ISBHF rokoval počas MS v Sheffielde.
Gortsos je so Sheffieldom spokojný, v Pardubiciach očakáva historickú účasť tímov
Na záver seriálov rozhovorov o nedávno skončenom juniorskom šampionáte vám ponúkame pár riadkov s najdôležitejším mužom svetového hokejbalu, prezidentom ISBHF Georgom Gortsosom.
ISBHF rokovala v Sheffielde (FOTO)
V Anglicku zasadala medzinárodná hokejbalová federácia, ktorá do dvojich štruktúr schválila nových členov a odprezentovala kalendár akcií na tento rok.
Svetový pohár klope na dvere, naše kluby hlásia výrazné posily
Dva týždne pred začiatkom Svetového pohára sme sa pozreli na súpisky slovenských zástupcov. Dvaja z nich hlásia naozaj zaujímavé mená.
Svetový pohár v Nitre pozná program zápasov
World Cup v Nitre má definitívne potvrdené všetky mužstvá, poznáme už aj konečný rozpis jednotlivých zápasov.
Zostavy tímov na MS v Zugu
Prinášame vám menoslov hráčov a hráčiek všetkých tímov zúčastnených na MS vo Švajčiarsku.
Rozmach hokejbalu pokračuje, nové federácie vznikli v Belgicku a v Japonsku.
Medzinárodná hokejbalová federácia ISBHF v týchto dňoch predstavila nové krajiny, s ktorými do budúcnosti možno rátať na hokejbalovom poli.