Turnaje - Zahranicie články

Rozpis zápasov MS Masters
Za necelý mesiac 7. septembra vypuknú hokejbalové MS Masters 2022.
Extraligisti naberali formu v Plzni
Na turnaji Pilsen Challenge obsadila Skalica tretie miesto, Ružinov skončil piaty.
Spišská Belá po roku obhájila triumf na turnaji v Plzni
Ešte v polovici júna sa hokejbalové družstvo MŠK Spišská Belá zúčastnilo v Plzni na turnaji Pilsen Cup v kategórii U15. Okrem Beľanov na ňom štartovali aj dve české družstvá, Česká reprezentácia U14, nemecký Weiden a kanadský výber West Coast Express. Vlani Spišskáá Belá turnaj vyhrala a teraz sa jej triumf podarilo obhájiť.
Skalica vyhrala turnaj v Dobřanoch
Hokejbalisti Hokejmarketu Skalica triumfovali na turnaji v Dobřanoch, na ktorom sa stretli s mužstvami z českej extraligy.
Spišská Belá si z Plzne priviezla vzácnu trofej
Počas dní 15.6-17.6. 2018 sa konal v českej Plzni medzinárodný turnaj, v ktorom si zmerali sily družstva v kategórii U15 a U17. Triumfoval na ňom slovenský zástupca Spišská Belá.
Slovenský výber do 20 rokov skončil siedmy, Ružinov si zahral finále
Na medzinárodnom turnaji Pilsen Challenge 2018 štartoval slovenský reprezentačný výber do 20 rokov a extraligista z Ružinova.
Mladí Belančania pôjdu bojovať do Plzne o zaujímavé skalpy
Medzinárodný turnaj o Pohár miestostarostu mesta Plzeň, ktorý sa bude hrať budúci víkend, bude mať aj slovenskú účasť. V kategórii mladších žiakov bude na ňom Slovensko reprezentovať jeden z našich najúspešnejších mládežníckych klubov súčasnosti.
Víťazky Východočeského preboru žien v hokejbale sú zo Zvolena
27.9. 2016 sa v českom Přelouči uskutočnil posledný zo série turnajov v minihokejbale žien, ktoré organizuje Východočeský hokejbalový zväz. Na predchádzajúcom turnaji, ktorý sa konal v Českej Třebovej, uhrali naše dievčatá prvé miesto a nádej na zisk celkového prvenstva bola vysoká. Bryndziarky si teda neváhali vziať dovolenky a za vytúženým úspechom precestovať viac ako 400 km.
Ružinov uspel na turnaji v Novom Strašecí, nestačil len na výber českej reprezentácie
Výbornými výkonmi sa na turnaji v Novom Strašecí prezentovali hokejbalisti Ružinova. Na kvalitne obsadenom tradičnom turnaji nestačili iba na reprezentáciu Česka, ktorej podľahli 2:0 vo finále.
Titul nebol taký jednoznačný ako to vyzerá, hovorí Minárik po ďalšom triumfe Oberwilu
S kapitánom reprezentácie Slovenska Jozefom Minárikom sa vraciame do nemeckého Heilbronnu, kde si v drese Oberwilu pripísal na svoje konto už tretí triumf na Svetovom pohári.
Svetový pohár klubov: Štvrtý titul pre Oberwil, Minárik v All Stars tíme
V nedeľu sa v nemeckom Heilbronne rozhodlo o ďalšom víťazovi Svetového pohára klubov. Prinášame vám aktualizovaný priebeh zápasov posledného hracieho dňa.
WC Heilbronn: Oberwil má na dosah ďalšie finále
Prinášame vám priebežne aktualizovaný výsledkový servis z tretieho hracieho dňa na Svetovom pohári v nemeckom Heilbronne.