Turnaje články

Országh Cup premiérovo pre popradský Leopoldov
Štrnásty ročník populárneho turnaja Országh Cup sa stal korisťou Leopoldova Poprad, ktorý vo finále zdolal výber SR do 23 rokov. Mladí reprezentanti boli vo finále aj vlani, vtedy nestačili na tím Pro Auto Banská Bystrica.
Vranov Cup ukoristili Svidníčania (FOTO)
Extraligový tím Lion Svidník triumfoval na 4. ročníku turnaja vo Vranove nad Topľou. Druhé miesto vybojovali Popradčania, tretí skončil Bardejov.
Summer Challenge 2019 (FOTO)
Prinášame vám obrázky od Rastislava Búgela z turnaja Summer Challenge 2019 z Nitry.
Skalica triumfovala na turnaji Summer Challenge v Nitre (FOTO)
Na víkendovom turnaji Summer Challenge v Nitre triumfoval Hokejmarket Skalica.
Piaty ročník Ladies Cupu pre Mačky
Na 5.ročníku ženského hokejbalového turnaja LADIES CUP si trium odniesli Mačky. Striebro berú domáce Ladies, bronz vybojovalo zmmiešané družstvo Československa.
Summer Challenge v Nitre s účasťou troch krajín
Po zimnom turnaji Winter Challenge, ktorý sa v zime konal v Žiline, pripravila Slovenská hokejbalovú únia v spolupráci s Nitrianskou hokejbalovou organizáciou ďalšie pokračovanie. Tentokrát letné. Turnaj sa uskutoční v dňoch 17. a 18. augusta na vynovenom ihrisku v Nitre.
Ladies Cup napíše piatu kapitolu
Tradičný ženský hokejbalový turnajLadies Cup bude tento rok  jubilejný, nakoľko sa v nadchádzajúci víkend 27. - 28.augusta koná už jeho 5. ročník.
Víťazom Mini Vranov Cupu sú Sršne z Košíc (FOTO)
Vo Vranove nad Topľou sa hral tretí ročník turnaja mladých nádejí. Triumfovali Košičania pred Michalovcami, bronz ide do Martina.
Spišská Belá po roku obhájila triumf na turnaji v Plzni
Ešte v polovici júna sa hokejbalové družstvo MŠK Spišská Belá zúčastnilo v Plzni na turnaji Pilsen Cup v kategórii U15. Okrem Beľanov na ňom štartovali aj dve české družstvá, Česká reprezentácia U14, nemecký Weiden a kanadský výber West Coast Express. Vlani Spišskáá Belá turnaj vyhrala a teraz sa jej triumf podarilo obhájiť.
Žochári z Topoľčian víťazmi Mamut Cupu U12
Víťazom Mamut Cupu U12 sa stal tím Žochári Topoľčany.
Mamut Cup U8 korisťou Topoľčian
Prinášame vám sumár víkendového Mamut Cupu v najmladšej kategórii.
Sharks Zvolen získal ôsmy triumf na Országh Cupe
Víťaznú trofej na 10. ročníku Országh Cupu 2019 získali hráči Sharks Zvolen, bol to už ich ôsmy triumf v histórii turnaja. Vo finále si "žraloci" poradili so Spišskou Novou Vsou 1:0, bronz putuje do Dubnice. Na turnaji sa predstavil aj reprezentačný výber Slovenska do 23 rokov, ktorý stroskotal v predkole play off.