Turnaje - Ostatné články

Veľkonočný hokejbalový turnaj U8 korisťou Vrútok (FOTO)
Na zelený štvrtok sa na hokejbalovom ihrisku vo Vrútkach uskutočnil Veľkonočný hokejbalový turnaj našich najmenších v kategórii do 8 rokov za účasti družstiev Kometa Vrútky, Medokýš Martin a Lords Ball Svit. Na upravenej hracej ploche pre túto kategóriu sa hralo systémom 3+1, 2x10 minút, kde tímy sa so svojimi súpermi stretli dvakrát.
Lajčiak strieľa góly za Třinec, u susedov našiel nový impulz
Po vlaňajšej sezóne, ktorú Lajčiak odohral v drese Pruského a neúspešnej reprezentačnej bodke, keď z konečnej nominácie na MS vypadol medzi poslednými, sa po žilinskom rodákovi akoby zľahla zem. Nie však nadlho. Impulz do jeho žíl priniesol prestup k našim českým susedom a od novej sezóny zbiera body v třineckom Enviforme. A nedarí sa mu vôbec zle. Aj jeho zásluhou si zatiaľ mužstvo pohodlne drží v rukách karty zabezpečujúce play-off.
Česko: Letohrad uspel na Kladne
Prinášame vám výsledky jedenásteho kola českej CCM extraligy.
Paulíka trápenie v koncovke neťaží, tešia ho najmä výsledky mužstva
Vo Švajčiarskej NLA sa od tejto sezóny hrá systémom 5+1. Tamojší funkcionári teda po dlhých rokoch vyrovnali krok s dobou a pochopili, že zmena systému bola naozaj nevyhnutná. Ako sa prejavila po prvých kolách? Aké ohlasy má v krajine usporiadateľa posledných MS? Nielen o tom sme sa rozprávali s jedným z dvoch Slovákov hrajúcich v krajine Helvétov, Máriom Paulíkom.
Vyššie tresty SHbE U19
Prinášame Vám vyššie tresty SHbE U19 po 4. kole.
Vyššie tresty SHbE seniorov
Prinášame Vám vyššie tresty v SHbE seniorov po 4. kole.
Česká extraliga pokračovala druhým kolom
Po dvoch kolách sa u našich západných susedov na čele tabuľky usadilo pražské Kovo.
Oberwil dokonal zlatý hetrik
Švajčiarsky majster sa po tretíkrát v histórii stal najlepším hokejbalovým klubom sveta. Po triumfe v Plzni a Villachu sa napokon tešil aj v Nitre.
Svetový pohár Nitra: V semifinále trojnásobné slovenské zastúpenie!
Slovenskí zástupcovia sa v sobotu predstavili vo štvrťfinálovýczh dueloch, najťažšiu úlohu mala bratislavská LG. Napokon však všetci svoj cieľ zvládli a po sobote je jasné, že vo finále bude po roku opäť hrať slovenské mužstvo.
Aj v druhý hrací deň boli Slováci na Svetovom pohári úspešní
Svetový pohár v Nitre pokračoval druhým hracím dňom.
Na Svetovom pohári sa prvý deň Slovákom darilo
V Nitre sa začal Svetový pohár klubov. Do bojov zasiahli aj všetci traja slovenskí zástupcovia.
Tomáš Záborský si zahral na hokejbalových majstrovstvách Fínska
Hokejbal je obľúbeným doplnkovým športom pre takmer každého hokejistu. Tomáš Záborský však má k nemu o niečo vrelejší vzťah, ako nám povedal, tento šport si zamiloval.