Rôzne články

Majstri sveta si vzali dovolenky, aby vychovávali novú generáciu, dostali za to najkrajšiu odmenu (FOTO + VIDEO)
V Skalici sa druhý júlový týždeň konal Kemp 246. Udalosť, ktorá svojim názvom prezrádza identitu tých, ktorí sa o týždňový program pre deti postarali. Číslo 246 je totiž kombináciou čísiel, ktoré na dresoch nosia skaličania Milan Rampáček a Jaroslav Martinusík - hokejbaloví majstri sveta.
„SLOVENSKO – hokejbalová veľmoc!“
Prvú hokejbalovú výstavu na svete si môžete pozrieť v Žiline.
Topoľčany opäť lietajjú v problémoch
DK SHbÚ rozhodla na neverejnom zasadnutí dňa 15. 3. 2017 o podnete na začatie disciplinárneho konania proti celku ŠK Rebels 91 Topoľčany.
Program zasadnutia Rady SHbÚ a predstavenie kandidátov
V Pruskom sa bude v nedeľu rozhodovať o nových postoch v Slovenskej hokejbalovej únii.
Program mimoriadnej Rady SHbÚ
V Pruskom sa 4. decembra bude konať mimoriadna Rada Slovenskej hokejbalovej únie, na ktorú pozývame všetkých členov Rady.
Letný hokejbalový kemp je pripravený pre každého
Sezóna 2015/2016 sa pomaly chýli ku koncu a každý, kto to s hokejbalom myslí naozaj vážne vie, že s koncom jednej sezóny sa iba začína ozajstná práca. Treba sa totiž svedomito pripraviť na tú ďaľšiu.Sezóna 2016/2017 bude z dôvodu Majstrovstiev sveta ešte o čosi náročnejšia a preto pre všetkých, ktorý chcú v tomto ročníku ukázať, že vo svojich súťažiach nie sú len do počtu a chcú absolvovať profesionálnu predsezónnu prípravu po vzore hráčov NHL, NFL či NBA prichádza ND Sport Performance s unikátnym projektom, s ktorým sme sa ešte v hokejbalovej obci u nás nestretili.
Hokejbal a CrossFit je kombinácia, ktorá ide k sebe
Dvaja slovenskí hokejbalisti pripravili na leto projekt, ktorý na Slovensku ešte nebol. Zbystriť pozornosť by mali najmä hokejbalisti v Bratislave a jej okolí, pridať sa však samozrejme môže každý, kto má záujem a chuť na sebe pracovať.
iCoach otvára dvere každému
Začínajúci i skúsení hokejbaloví tréneri, zvýšte pozornosť. Predseda trénersko-metodickej komisie SHbÚ Milan Ladiver prišiel na trh s novinkou, ktorá môže pomôcť každému trénerovi i hráčom.
PF 2016!
Slovenský hokejbal nám v roku 2015 priniesol mnoho radosti. Veríme, že tomu tak bude aj v roku 2016.
Sumár roka 2015 (FOTO)
Prinášame vám hokejbalový sumár roka 2015. Čo sa za dvanásť mesiacov udialo na domácej i medzinárodnej scéne?
Šťastné a Veselé!
Všetkým hokejbalovým nadšencom z rôznych kútov Slovenska želáme pokojné a radostné Vianoce plné pohody.
Vychovať budúce hviezdy hokeja aj pomocou hokejbalu
Školská hokejbalová a hokejová liga prerazila naplno. Vďaka niekoľkoročnému projektu sa viac ako 1200 detí na 86 školách učí narábať s hokejkou a maká na svojej kondičke. A nie je to už len naháňanie hokejbalovej loptičky. Prvé desiatky detí to dotiahli až na ľad. Postupne sa pridávajú hokejové tímy, ktoré si v Tipsport hokejovej prípravke vyberajú talenty tak, aby sme aj v budúcnosti mali nových Hossov, Višňovských či Halákov, prípadne Kaššov, Hrivnákov, či Petríkov.