Slovensko - Extraliga Seniori články

Neúspech z domáceho dvojkola stále mrzí, po víkende však bolo Svidníčanom do spevu
Druhé dvojkolo sezóny môžeme pokojne nazvať dvojkolom hostí. Z dvanástich prípadov sa hostia tešili až deväťkrát. Šesť bodov sa v týchto zápasoch podarilo uchmatnúť Martinčanom a Svidníku. Práve Lion si v tabuľke výrazne polepšil a cesta z Bratislavy na východ bola rozhodne veľmi veselá. S útočníkom Patrikom Mitrom si na úspešný víkend zanalyzovali podrobnejšie.
Levy hodovali v hlavnom meste, bez prehry už len majster
Prinášame vám konečné výsledky deviateho extraligového kola.
LG doma opäť zakopla, obom východniarom sa darilo
Prinášame vám podrobný pohľad na priebeh ôsmeho kola extraligy seniorov.
Z dvojkola chce takmer každé mužstvo šesť bodov, Svidník by bral aj štyri
Slovenská hokejbalová extraliga má na programe ďalšie dvojkolo, v poradí už druhé. Oba víkendové dni prinesú zápasy ako remeň a isté je jedno. Niektorý z tímov na prvých dvoch miestach totiž stratí neporaziteľnosť, keďže ich čaká vzájomný zápas. My sme pred úvodným buly položili hráčom jednotlivých tímov rovnakú otázku: Aké máte ciele pred dvojzápasom, s koľkými bodmi budete spokojní a čo pre to treba urobiť?
Podľa Ladivera bude zápas so Skalicou jeden z najkvalitnejších tejto jesene
Dva hráčske tituly majstra sveta, jeden trénersky s reprezentáciou U16, šesťnásobný majster Slovenskej hokejbalovej extraligy, predseda hráčsko-trénersko-metodickej komisie. Milan Ladiver, v súčasnosti hráč extraligového mužstva HBK Nitrianski rytieri, porozprával pre náš web o trénerskej stránke hokejbalu, o plánoch vrátiť do Žiliny extraligu, ale aj o tom, prečo po St. Johns 2013 a Zugu 2015 už ďalšie zlato z MS do svojej zbierky nepridá.
Výsledky Skalice nie sú iba o mojich nulách, tvrdí Petrovič
Brankárom zatiaľ v priebehu aktuálnej sezóny vládne Skaličan Petrovič. Tri nuly na jeho konte sú naozaj fantastické, skúsený brankár však za ne chváli celú defenzívu Hokejmarketu.
Prvý útok konečne zabral
Východniarske derby sa tentokrát stalo koriťou Svidníka. Lion o svojom víťazstve rozhodol vďaka gólu v predĺžení, ktorý navyše padol v oslabení hostí. Branislav Štefan vďaka nemu zavŕšil svoj hetrik a stal sa tak hrdinom zápasu. Boli sme zvedaví, čo prelomilo mlčanie elitného útoku Lionu a či bude po tomto zápase opäť šíriť strach medzi brankármi.
Trojgólový Grega sa po zápase ponáhľal na vlak, spoluhráči však na neho nezabudli
Prvým trojgólovým strelcom Diakovej v histórii Extraligy je Igor Grega. Jeho hetrik nielenže pomohol nováčikovi k víťazstvu, ale znamenal odpútanie D.C.S.I. od dna tabuľky. My sme sa s hrdinom zápasu rozprávali nielen o pocitoch po zápase, ale boli sme zvedaví aj na celkovú spokojnosť mužstva po siedmych odohraných kolách.
Siedme kolo: Diaková sa odpútala od dna, čelo tabuľky ostáva nezmenené
Prinášame vám výsledky siedmeho kola extraligy seniorov.
Derby v Bratislave odložené
Hráčov Jokeritu Petržalka postihla akútna chrípková epidémia, ŠTK na základe lekárskych potvrdení odložila derby siedmeho kola.
Hokejbalový sviatok vo Vrútkach, hráči majú motiváciu navyše
Po Nitre, ktorá priamy prenos z Extraligy vysielala v regionálnej televízii prvý rok po vstupe do najvyššej súťaže, Svidníku, ktorého zápasy môžete prostredníctvom TV 7 sledovať tento rok a Bratislave, z ktorej sa vysielal zápas počas vlaňajšieho play-off, kedy do hlavného mesta zavítal práve Svidník, sa priameho prenosu dočká aj Turiec. Konkrétne zápas Kometa Vrútky - Imperial Vitamins Martin.
Kolektív. Tak znie Borsíkova odpoveď na to, čo stojí za výhrami Komety
Vrútočania aj v tejto sezóne potvrdzujú svoju kvalitu. Pri hľadaní čierneho koňa súťaže sme veľmi s Kometou nerátali aj vďaka priznaniu trénera, že tento rok bude pre mužstvo ťažký a cieľom je najmä zapracovanie mladých hráčov. Opak je však pravdou a na veľké prekvapenie sú práve Vrútky tým mužstvom, ktoré v súčasnosti po Skalici a Nitre tvrdia v extralige muziku. Nielen o ich čare sme sa zhovárali s obrancom Branislavom Borsíkom.