Slovensko - Extraliga Seniori články

V Skalici o viac ako len o body
Prvé jarné extraligové kolo seniorov nebude iba kolom, v ktorom sa bude bojovať o body. Zápas Skalice s Kežmarkom bude výnimočný okrem kvality aj niečim iným.
Ružinov do jari so štyrmi Čechmi
Hokejbalisti Ružinova dávali na jeseň zabudnúť na predchádzajúce neúspešné sezóny. Do jarnej časti vstúpia opäť s kvalitnejším kádrom, mužstvo totiž posilnili ďalší traja hráči z Českej republiky.
Pruštianska légia skázy hlási návrat
Hokejbalisti Pruského nemali po jesennej časti extraligy pokojný zimný spánok. Pohľad na tabuľku vyvovláva nie príliš pozitívnu náladu, ale zdá sa, že sa onedlho všetko môže vrátiť do starých koľají. Návrat na ihrisko totiž hlási jedna z opôr tímu Ivan Škultéty.
Ružinovčania začali prípravu veľkolepo
Hokejbalisti Leadersu Ružinov si rozbalili stan v Slovenskom Raji, kde sa pripravujú na jarnú časť extraligy. My sme zisťovali, aké podmienky im ponúkol prechodný domov, ktorým je od pondelka hotel Čingov.
Hokejbal proti rakovine
Prvé jarné extraligové kolo seniorov nebude iba kolom, v ktorom sa bude bojovať o body. Zápas Skalice s Kežmarkom bude výnimočný okrem kvality aj niečim iným. Prispeje totiž k boju proti najzákernejšej chorobe našej doby.
Čo ponúkla jeseň?
Prinášame vám obzretie sa za jesennou časťou extraligy seniorov. Čo potešilo? Čo sklamalo? Ktorý z hráčov prekvapil a ktorý naopak sklamal?
Huber musí pod nôž, napriek tomu verí, že mu strelecká forma vydrží aj po operácii
V poslednom zápase jesene chýbal na súpiske Ružinova jeho najlepší strelec Michal Huber. Ten si privodil zranenie na tréningu v týždni pred zápasom a s nepríjemným tušením sa vybral na návštevu lekára. Jeho podozrenie sa nakoniec bohužiaľ potvrdilo.
Štvorgólový Oščipovský: Diaková nám jasný triumf výrazne uľahčila
Najväčšou hviezdou pätnásteho kola extraligy bol jednoznačne Filip Oščipovský. Útočník Lionu Svidník strelil na ihrisku Diakovej štyri góly a napodobnil tak výkon Borisa Oravca z Kežmarku, ktorý na rovnakom ihrisku rovnakému súperovi taktiež strelil rovnaký počet gólov. Oščipovský však pridal aj dve asistencie a so šiestimi bodmi dopomohol k vysokému víťazstvu Svidníka výraznou mierou.
Spokojnosť iba čiastočná, Kolínek vie, kde sa musí Skalica zlepšiť
Skaličania sa pred zápasom s Jokeritom videli jednou nohou na prvom mieste po jesennej časti. Tú druhú však napokon na piedestál nepoložili, zaskočil ich totiž bojovný výkon petržalského Jokeritu. Ten sa napokon po Nitre stal druhým tímom v sezóne, ktorý si zo Skalice odviezol výhru po predĺžení. Útočník Hokejmarketu Juraj Kolínek preto po zápase nemohol byť spokojný.
Bratislavské derby korisťou LG
V Bratislave sa v nedeľu popoludní hralo siedme extraligové kolo, ktoré uzavrelo jesennú časť.
Nitra jesenným majstrom
Prinášame vám výsledky posledného jesenného kola extraligy seniorov.
Šláger kola navštívi aj Mikuláš, Kometa sa za podporu odvďačí pekným gestom
HBK Kometa Vrútky privíta v poslednom kole jesennej časti hokejbalovej extraligy na domácej pôde majstrovskú Nitru. Zápas začína v sobotu 28. novembra o 13.00 hod. a domáci celok pripravil v rámci tohto zápasu benefičné podujatie – Kometa deťom. Pôjde o bežný extraligový zápas, avšak jeho súčasťou bude viacero sprievodných akcií.