Reprezentácia články

SP 2019: Juniori nestačili ani na druhý výber Kanady (FOTO)
Slovenskí juniori prehrali na Svetovom pohári v Českej Třebovej s výberom Kanady East 2:4 a skomplikovali si cestu za postupom do finále.
SP 2019: Slováci v piatok v akcii až štyrikrát
Prinášame vám program zápasov na Svetovom pohári juniorov a junioriek v Čechách.
Juniori odčinili prehru s Kanadou, Česku U15 nasúkali osem gólov (FOTO)
V svojom druhom zápase na Svetovom pohári zvíťazili juniori do 16 rokov na Českom U15 hladko 8:1.
SP 2019: Juniorky na úvod s dvojciferným triumfom (FOTO)
Slovenské juniorky do 18 rokov zdolali vo svojom prvom zápase na Svetovom pohári výber Veľkej Británie hladko 11:0.
Program zápasov SP juniorov a junioriek
Prinášame vám program zápasov Svetového pohára juniorov a junioriek.
Slováci podľahli Kanade gólom zo záveru zápasu (FOTO)
Slovenskí reprezentanti do 16 rokov prehrali vo svojom úvodnom zápase na Svetovom pohári v Česku s rovesníkmi z Kanady 2:3. Zámorskí hráči rozhodli o svojom triumfe v poslednej minúte zápasu.
Nominácie výberov SR na Svetový pohár
V Českej Třebovej sa od 27. júna bude konať Svetový pohár juniorov v hokejbale v kategórii U16 a dievčat U18. Okrem toho v rámci sprievodného programe zohrajú reprezentácie Slovenska U14 dva prípravné duely s českými rovesníkmi. Vlani hrali dievčatá v kategórii U20. V Přerove a Zlíne si pri premiére na Svetovom pohári vybojovali juniori striebro, dievčatá získali bronz.
Fínska tlač velebí slovenských fanúšikov (VIDEO)
Fínske médiá sa vrátili k účinkovaniu svojich hokejbalistov na MS v Košiciach, no najmä ku skandovaniu slovenských fanúšikov po finálovom súboji.
Od Polca k Olejníkovi
Kto zaujal, kto prekvapil? Sklamal niekto? Šéfredaktor hokejbal.sk zhodnotil vystúpenie hráčov Slovenska na MS v Košiciach.
Marjeta chváli Slovákov, Fíni sa pokúsia o organizáciu MS
Fínski hokejbalisti zanechali na MS v Košiciach vynikajúci dojem. Ich kvalitu ocenili hráči, ale po finálovom dueli so Slovenskom aj vyše 6-tisíc divákov v Steel Aréne.
Najmladší, ale patril medzi najlepších
Ivan Gajdoš oslávi 21. augusta 19 rokov. Reprezentačný obranca bol najmladší člen vo výbere trénerov Mariána Gregoríka a Mojmíra Hojera, no na MS v Košiciach si počínal ako skúsený harcovník. Patril jednoznačne medzi najpríjemnejšie prekvapenia turnaja.
Polc sa dočkal, o brankársku budúcnosť Slovákov sa nebojí
Patrik Polc si reprezentačnú pozvánku na hokejbalové MS pýtal už roky. Avšak Stanislav Petrík mal miesto isté na dlhú dobu a tak si Polc musel počkať. Aj vďaka intervencii fanúšika na sociálnej sieti však napokon dostal pozvánku a odvďačil sa najlepšie, ako mohol.