Reprezentácia články

Slováci zdolali Kanadu 6:1 a postúpili do finále! (FOTO+VIDEO)
Slovenskí hokejbalisti zvíťazili v piatok v semifinále MS v Košiciach nad Kanadou 6:1. Najvýraznejšie sa na triumfe Slovákov podieľal Matúš Lipták, autor dvoch gólov a asistencie. Kanaďania sa dostali do vedenia v 6. minúte, potom však padali góly iba do ich siete.
Petrík jedenástym Slovákom v Sieni slávy ISBHF
Slovenský brankár Stanislav Petrík sa stal novým členom Siene slávy Medzinárodnej hokejbalovej federácie (ISBHF). Petrík sa stal jedenástym Slovákom v Sieni slávy svetového hokejbalu. 
Slovenky podľahli Kanaďankám, o bronz zabojujú proti Češkám (FOTO+VIDEO)
Slovenské reprezentantky si na 7. MS v hokejbale žien v Košiciach zahrajú v sobotu o bronz. Rozhodla o tom ich piatková prehra v semifinálovej skupine s Kanadou 0:2. V zápase o 3. miesto nastúpia zverenky Mariána Hambálka o 10.30 h proti Češkám.   
Oravec pred semifinále s Kanadou: "Všetci si na nás brúsia zuby"
Vydreté, ale očakávané víťazstvo je doma a teraz Kanada. Slovenskí hokejbalisti sa na štvrťfinálové víťazstvo nad Talianskom 3:2 poriadne nadreli, myslieť však už musia na semifinále. "Taliani nám vzali veľa síl, preto bude regenerácia pred Kanadou mimoriadne dôležitá," poznamenal útočník Boris Oravec.
MS 2019 - ôsmy hrací deň
Prinášame vám program a výsledky zápasov 8. hracieho dňa na MS v Košiciach.
Slováci zdolali Taliansko, v semifinále ich čaká Kanada (FOTO+VIDEO)
Slovenskí hokejbalisti zvíťazili vo štvrtok v semifinále MS v Košiciach nad Talianskom 3:2. Triumf Slovákov režíroval Jaroslav Martinusík, autor dvoch gólov a asistencie. V semifinále narazia Slováci v piatok o 17.30 h na Kanadu. 
Slovenky podľahli USA, o postup do finále zabojujú s Kanadou (FOTO+VIDEO))
Slovenské hokejbalistky prehrali vo štvrtok v semifinálovej skupine na MS v Košiciach s USA 1:2 po predĺžení. V kľúčovom súboji o účasť vo finále sa stretnú s Kanaďankami v piatok o 14.45 h. Zverenky Mariána Hambálka potrebujú na postup získať dva body.   
Fíni zastavili Grékov, Kanaďania Američanov, Švajčiari nestačili na Česko
Prinášame vám program zápasov 7. hracieho dňa na MS v hokejbale v Košiciach.
Najproduktívnejším hráčom Paulík, Teplický najlepší zo Slovákov
Prinášame vám štatistiky hráčov a brankárov po 6. hracom dni na MS v hokejbale v Košiciach.
Gréci po dvoch "zemiakových" medailách túžia konečne po úspechu
Tridsaťjedenročný útočník Grécka Nicholas Pitsikoulis patrí na MS v Košiciach medzi najlepších hráčov svojho tímu. V štyroch dueloch nazbieral 6 bodov (3+3) a spolu so svojimi spoluhráčmi by chcel zo Slovenska odísť z medailou. 
Martinusík po prehre s Českom: "Radšej prehrať teraz ako neskôr"
Slovenskí hokejbaloví reprezentanti veria, že prehra s Českom 1:2 sa ukáže ako facka, ktorá prišla v správny čas. Po troch víťazstvách utrpeli prvú prehru na domácich MS v Košiciach a vo štvrťfinále sa stretnú s Talianskom. Podľa skúseného útočníka Milana Rampáčeka bude pre úspech slovenského tímu dôležité, aby sa poučil z vlažného vstupu do zápasu s Českom.
MS 2019 - Šiesty hrací deň
Prinášame vám sumáre zápasov šiesteho hracieho dňa na MS v hokejbale v Košiciach.