Reprezentácia - MS ženy články

Nominácia SR U18 žien na prípravný kemp do Žiliny
Od piatku do nedele sa bude v Žiline konať sústredenie juniorskej reprezentácie žien, tréner Marián Hambálek zverejnil nomináciu.
Nominácia junioriek na sústredenie do Žiliny
Juniorskú reprezentáciu do 20 rokov čaká počas najbižšieho víkendu sústredenie v žilinskej športovej hale Bôrik.
Slovenky nestačili na Češky v súboji o bronz (FOTO+VIDEO)
Slovenské reprezentantky prehrali v sobotu na 7. MS v hokejbale žien v Košiciach v zápase o bronz s Češkami 0:5. Slovenky zopakovali umiestnenie z predchádzajúceho šampionátu v Pardubiciach, v súboji o bronz vtedy podľahli Kanade tiež 0:5.
Slovenky podľahli Kanaďankám, o bronz zabojujú proti Češkám (FOTO+VIDEO)
Slovenské reprezentantky si na 7. MS v hokejbale žien v Košiciach zahrajú v sobotu o bronz. Rozhodla o tom ich piatková prehra v semifinálovej skupine s Kanadou 0:2. V zápase o 3. miesto nastúpia zverenky Mariána Hambálka o 10.30 h proti Češkám.   
Slovenky podľahli USA, o postup do finále zabojujú s Kanadou (FOTO+VIDEO))
Slovenské hokejbalistky prehrali vo štvrtok v semifinálovej skupine na MS v Košiciach s USA 1:2 po predĺžení. V kľúčovom súboji o účasť vo finále sa stretnú s Kanaďankami v piatok o 14.45 h. Zverenky Mariána Hambálka potrebujú na postup získať dva body.   
Slovenky zdolali Češky, tie titul neobhája (FOTO + VIDEO)
Slovenské hokejbalistky zvíťazili v utorok vo svojom poslednom zápase v základnej skupine na MS v Košiciach s Českom 2:1. V tabuľke majú zverenky Mariána Hambálka na konte 8 bodov a v skupine skončia najhoršie na treťom mieste. Obhajkyne titulu z Česka už na zlato nemôžu dosiahnuť.
Surákovej odkaz trénerom: Musíme ich viac poslúchať
Iba 30 minút bol tréner slovenských hokejbalistiek Marián Hambálek spokojný s ich výkonom v zápase proti Britkám. V tretej tretine Slovenky nepredviedli ideálny výkon, čo dobre vie aj útočníčka Anna Mária Suráková. 
Slovensky sa potrápili s Britkami, zvíťazili 3:1 (FOTO + VIDEO)
Slovenské hokejbalistky zvíťazili v pondelok vo svojom treťom zápase na MS v Košiciach, výber Veľkej Británie zdolali 3:1. V tabuľke majú Slovenky päť bodov. Zverenky Mariána Hambálka sa v poslednom zápase v skupine stretnú v utorok 18. júna o 14.30 h s Českom.
Gáborčíkovej pozdrav do neba, Slovenky predviedli skvelý obrat
Slovenské hokejbalistky sa po prehre s Kanadou revanšovali v zápase s ďalším zámorským tímom. S USA otočili nepriaznivý stav a po skvelom výkone si do tabuľky pripísali prvé body. Za najlepšiu hráčku Slovenska vyhlásili Alexandru Gáborčíkovú, ktorá prežívala pozápasové okamihy veľmi emotívne. 
Slovenky nepotešili trénera Hambálka, ten musel po 1. tretine aj kričať
Slovenské hokejbalistky nestačili v prvom zápase na MS na Kanaďanky a tréner Marián Hambálek bol s výkonom svojich zvereniek veľmi nespokojný. 
Slovenky podľahli na úvod Kanade (FOTO + VIDEO)
Slovenské hokejbalistky nastúpili vo svojom prvom zápase na MS proti Kanade.
Konečná nominácia žien SR na MS 2019
Tréneri ženskej hokejbalovej reprezentácie Marián Hambálek a Karol Rehák nominovali hráčky na MS 2019 do Košíc.