Slovensko články

Tretie turnaje U12 v Gajaroch a v Martine
V utorok 17.11. sú na programe tretie turnaje extraligy U12. Hrať sa bude v Martine a v Gajaroch.
Klenoty si vážme, neničme ich!
Jeden z najlepších slovenských hokejbalistov v minulosti i súčasnosti, hráč s veľkým srdcom, vynikajúci človek a najmä veľký džentlmen. Ak by sa v hokejbale udeľovala cena podobnej tej, ktorú v NHL poznajú ako Lady Byngh Trophy, teda cena určenú pre najslušnejšieho hráča ligy so športovým duchom a zmyslom pre fair play, Hrivnák by mal doma už niekoľko kúskov. Preto je poľutovaniahodné, že práve tento hráč sa stal v Skalici jedným hlavných protagoniostov momentu, ktorý martinskí hokejbalisti nesú veľmi emotívne.
EL U16: Košiciam a Gajarom sa darí
Prinášame vám výsledky tretích turnajov extrraligy U16, ktoré sa hrali v Ružinove a v Pruskom.
EL U19: Domáce tímy nezaváhali
Extraliga U19 mala na programe jeden zápas trinásteho kola a jednu dohrávku. V oboch zápasoch sa domácim darilo.
Ďalší triumf P.Bystrice, Jokerit a Vrútky si vezú víťazstvá
Extraliga seniorov má za sebou trináste kolo, prinášame vám jeho výsledkový sumár.
Rozhodcovia zápasu Vrútky - Skalica potrestaní
Rozhodcovská komisia SHbÚ po prvýkrát v sezóne potrestala arbitrov za výkon v extraligovom zápase. Konkrétne za stretnutie dvanásteho kola Vrútky - Skalica.
Jokerit a LG menili hráčov
Pred úvodným buly trinásteho kola extraligy seniorov prišlo k zmenám v kádroch Jokeritu a LG Bratislava.
Extraliga ponúkne ďalší nový rozmer - zimnú klasiku naživo (VIDEO)
Slovenská hokejbalová extraliga má na záver jesennej časti pripravenú ďalšiu novinku. V predohrávke 21. kola sa v Petržalke na Tematínskej ulici stretne Jokerit Petržalka s úradujúcim majstrom Nitrianskymi Rytiermi. Celé podujatie bude mať nádych Winter Classic podľa vzoru NHL.
Je najpálčivejším problémom u mládeže disciplína?
Na poslednom výkonnom výbore SHbÚ prezentovali aktuálnu správu všetci predsedovia jednotlivých komisií. Jedným z nich bol samozrejme aj predseda Disciplinárnej komisie Martin Černý. Ten okrem iného povedal, že od začiatku sezóny riešila DK množstvo podnetov, no zarážajúce je, že množstvo z nich sa týkalo priestupkov u mládežníckych kategórií. Paradoxom je, že deň pred zasadnutím sa v Čadci v zápase s Martinom zrodilo 100 trestných minút v zápase extraligy.
Šláger kola ponúkol skvelé momenty a sporné situácie
Zápas Vrútok so Skalicou pútal pozornosť. Nielen pred jeho začiatkom, ale aj počas neho a bohužiaľ aj po ňom. Bohužiaľ preto, lebo sa o ňom hovorí v súvislosti so spornými momentmi, ktoré ho sprevádzali. V tomto prípade sa nedeje nič výnimočné. Poškodené mužstvo je nespokojné, druhé naopak. Čo sa teda vo Vrútkach okrem toho hokejbalového a pozitívneho nepáčilo aktérom samotného zápasu?
Raschman si "zavaril" nielen hetrikom
Svidník si cez víkend viedol s polovičným úspechom, napriek tomu vládne v jeho kabíne spokojnosť. Momentálna pozícia v tabuľke ani iné, ako pozitívne nálady nemôže prinášať. S Martinom Raschmanom sme sa po dvojkole rozprávali nielen o jeho zásahoch, ktorými pomohol k porážke Prušťanov.
Trojgólový Škrabko: Uvidíme, čo s nami výhra na Jokerite urobí
V dvanástom kole extraligy sme videli dva hetriky, ten prvý strelil Peter Škrabko z Považskej Bystrice. Pomohol ním svojmu mužstvu nielen k prvému víťazstvu v sezóne, ale aj k posunu v tabuľke na predposledné miesto.