Slovensko články

U16: V dohrávke triumf Košíc
Extraliga U16 mala na programe jednu dohrávku, Košice v nej zaknihovali ďalšie víťazstvo.
Tretí turnaj U10 vyšiel najlepšie Martinu
V Považskej Bystrici sa hral cez víkend tretí turnaj extraligy U10, prinášame vám výsledkový sumár všetkých zápasov.
Belančania a Bratislava víťazne
Prinášame vám výsledky výsledky dvoch zápasov extraligy U19
Nitra opäť do čela, levom tentokrát cvakli zuby naprázdno
Prinášame vám priebeh dohrávky druhého kola extraligy seniorov.
Považská s prvým víťazstvom, Skalica zvládla šláger vo Vrútkach
Prinášame vám konečné výsledky dvanásteho kola extraligy seniorov, ktoré opäť premiešalo tabuľkou.
Pozvánka na dvanáste kolo
Cez víkend sa budú hrať zápasy extraligy v súťaži seniorov a U19. Okrem sobotňajšieho kompletného kola u seniorov, je na programe aj jedna dohrávka o deň neskôr.
Na Kysuciach využili dobrý ročník
Sto trestných minút sa v juniorskej extralige tak často nevidí. V dohrávke siedmeho kola sa o takúto porciu postarali aktéri duelu HBK Čadca – HBK Medokýš Martin. Aktívni boli v tomto smere najmä domáci hráči, čo vôbec nepotešilo čadčianskeho trénera Tomáša Urbaníka.
Vavro verí vo vzkriesenie LG, v opačnom prípade zavesí rukavice na klinec
Vicemajster je stále na spodku tabuľky, no po poslednom zápase sa odpútal od dvojice pod ním a začína sa pomalým krokom približovať k ôsmemu miestu, ktoré zaručuje účasť v play-off. V repríze vlaňajšieho finále si doma poradil s majstrom po predĺžení a tieto body napokon môžu byť tými, ktoré zverencom trénerov Gibu a Vanča pomôžu nielen matematicky. Mužstvu však aj v tomto zápase chýbalo niekoľko opôr, pozitívny bol však návrat Lukáša Vavra. Ten svojim výkonom potvrdil, že jeho absencia v predchádzajúcich dueloch bola citeľná.
Murček bol na štrnásť gólov v bránke zvyknutý, nie však vo vlastnej
Nováčik z Diakovej má po prvej polovici sezóny na svojom konte päť bodov. Ani ten minimálny zisk ho však neusadil na spodku tabuľky, tam sa totiž nachádza Považská Bystrica. D.C.S.I. si však zatiaľ v tejto sezóne pripísal najvyššiu prehru, keď v ostatnom kole inkasoval v Ružinove štrnásť gólov. Nielen o tomto zápase sme sa zhovárali s oporou nováčika, brankárom Milanom Murčekom.
Na ihrisku v každom druhom striedaní
Dá sa otočiť zápas za nepriaznivého stavu aj v prípade, keď máte na lavičke dvanásť statočných mužov? Hráči vrútockej Komety dokázali, že dá. Pohľad na ich zostavu pred zápasom neveštil nič dobré, napokon sa však po záverečnom hvizde mohli tešiť z ďalšieho víťazstva.
EL U19: Vynikajúci martinský víkend
V extralige U19 sa okrem jedenásteho kola hrali aj dve dohrávky. Vo štvrtok v jednej z nich Martin zvíťazil v Čadci, v piatok a v sobotu si pripísal ďalšie víťazstvá.
Nitra s prvou prehrou, Ružinov rozleptal nováčika
Ponúkame vám podrobný pohľad na zápasy jedenásteho kola extraligy seniorov.