Slovensko články

Petrík túži po ďalšom zlatom hetriku
V Nitre sa v sobotu stretnú v súboji o ČS Superpohár majstri krajín Slovenska a Česka. Rytieri túžia po treťom triumfe, ich opora Stanislav Petrík by vďaka nemu pripísala do kroniky ďalší zlatý hetrik. Reprezentačná brankárska jednotka nám pred zápasom priblížila náladu v mužstve a informovala aj o technickom zabezpečení zápasu. Túto informáciu ocenia najmä tí fanúšikovia, ktorí na zápas nebudú môcť pricestovať osobne.
Hokejbalový sviatok pod Zoborom
V Nitre sa v sobotu po celý deň bude hrať špičkový hokejbal. Stretnú sa výbery Slovenska a Českej republiky v mládežníckych kategóriách, ktoré budú zastupovať majstri oboch krajín, večer je na programe zápas o Česko-Slovenský Superpohár. Okrem toho však budú zasadať obe národné federácie.
Neprídeme kompletní, ale nič nevypustíme, sľubuje Jirotka
Nášho majstra čaká v sobotu súboj proti českému. Už po štvrtýkrát zabojujú víťazi líg slovenska a Českej republiky o Česko-Slovenský Superpohár. Rytieri v doterajších troch pokusoch dvakrát uspeli a radi by dosiahli hetrik. Hráči Kladna však túžia vrátiť Nitre prehru z vlaňajšieho zápasu na domácom ihrisku.
Šimeček v netypickej úlohe, útočníkom však do kapusty liezť nemieni
Juniorský majster sveta z roku 2013 je aj v tejto sezóne oporou PROTEF-u Považská Bystrica. Jeho výkony v bránke však spoluhráči nevedia podporiť väčším počtom strelených gólov. Mužstvo je stále na poslednom mieste tabuľky, v ostatnom dvojkole získalo z domácich duelov iba bod. V druhom zápase sa však v gólovom zápise objavilo naozaj známe meno. Pri absencii útočníkov musel vypomôcť práve brankár Šimeček a ako sa ukázalo, toto rozhodnutie sa zapíše do kroniky tamojšieho klubu medzi kuriozity.
Česi do slovenskej extraligy? Povedal by som, nech do toho idú!
Náš najúspešnejší hokejbalový klub vytiahol pred sezónou do boja aj niekoľko nových posíl. Ružinovčania aj vďaka nim okupujú v aktuálnej tabuľke štvrté miesto a hlásia návrat na stratené pozície. Jednu zo spomínaných posíl ulovili až v Českej republike a urobili dobre. Petr Danko od úvodných zápasov mieri do čierneho a v tabuľke strelcov mu patrí piata priečka. My sme sa s rodákom z Havlíčkovho Brodu o jeho prvých pocitoch v novom klube i extralige porozprávali.
Neúspech z domáceho dvojkola stále mrzí, po víkende však bolo Svidníčanom do spevu
Druhé dvojkolo sezóny môžeme pokojne nazvať dvojkolom hostí. Z dvanástich prípadov sa hostia tešili až deväťkrát. Šesť bodov sa v týchto zápasoch podarilo uchmatnúť Martinčanom a Svidníku. Práve Lion si v tabuľke výrazne polepšil a cesta z Bratislavy na východ bola rozhodne veľmi veselá. S útočníkom Patrikom Mitrom si na úspešný víkend zanalyzovali podrobnejšie.
EL U10: Iepuri na čele aj po druhom turnaji
Druhým turnajom v Devínskej Novej Vsi pokračovala extraliga U10. Prinášame vám jeho výsledky.
SHbE U19: Pruské zakoplo v Bratislave
Extraliga U19 mala na programe rovnako ako seniori dvojkolo, prinášame vám jej výsledky.
Levy hodovali v hlavnom meste, bez prehry už len majster
Prinášame vám konečné výsledky deviateho extraligového kola.
LG doma opäť zakopla, obom východniarom sa darilo
Prinášame vám podrobný pohľad na priebeh ôsmeho kola extraligy seniorov.
Cez víkend upršané dvojkolo, hrať budú aj najmenší
Prinášame vám bohatý hokejbalový program na víkend. Okrem dvojkola v Extralige seniorov a U19 je na programe aj druhý turnaj Extraligy v najmenšej kategórii U10.
Z dvojkola chce takmer každé mužstvo šesť bodov, Svidník by bral aj štyri
Slovenská hokejbalová extraliga má na programe ďalšie dvojkolo, v poradí už druhé. Oba víkendové dni prinesú zápasy ako remeň a isté je jedno. Niektorý z tímov na prvých dvoch miestach totiž stratí neporaziteľnosť, keďže ich čaká vzájomný zápas. My sme pred úvodným buly položili hráčom jednotlivých tímov rovnakú otázku: Aké máte ciele pred dvojzápasom, s koľkými bodmi budete spokojní a čo pre to treba urobiť?