Slovensko - Extraliga Seniori články

Fotogaléria zo štvrtého semifinále v Kežmarku
Ponúkame vám obrázky zo semifinálového zápasu v Kežmarku, po ktorom si Martin vynútil piaty rozhodujúci zápas na svojej pôde.
Martin vrátil Kežmarku požičané, vynútil si piaty zápas
V Kežmarku sa od 13:00 hrá štvrtý semifinálový zápas Extraligy seniorov, ktorý môže rozhodnúť o druhom účastníkovi finále.
Kežmarok - Martin pohľadom fotoobjektívu
Prinášame vám fotogalériu z tretieho semifinálového zápasu medzi Kežmarkom a Martinom.
Martin vykresal nádej, Skalica prvým finalistom
Prinášame vám aktualizovaný pohľad na tretie semifinálové zápasy play-off Extraligy seniorov sezóny 2015/16.
Titul nemusíme získať ideálnou hrou, vie dobre Vadík
Skaličania majú na dosah druhé finále od vstupu do Extraligy v roku 2013. Stačí im k nemu raz zdolať Pruské, s ktorým vedú v sérii 2:0. My sme sa pred víkendom zhovárali s útočníkom Hokejmarketu Denisom Vadíkom.
Produktivite play-off vládne Kollár
Prinášame vám štatistický pohľad na produktivitu jednotlivých hráčov pred tretími zápasmi play-off Extraligy seniorov sezóny 2015/16.
Kežmarský hrdina z nedele si náskok 2:0 prial, ale nečakal ho
Marek Bednár sa stal hrdinom druhého semifinálového zápasu v Martine. Obranca MŠK sa štyridsať sekúnd pred koncom oprel do loptičky a rozvlnil sieť za Polcovýcm chrbátom. Tento gól bol napokon víťazný hostia ním dokonali totálny obrat. O aktérovi nášho pozápasového rozhovoru sme teda nemuseli premýšľať ani sekundu.
Fodrek vie kde mužstvo zlyhalo, fanúšikom chce dopriať finále
Séria Martina s Kežmarkom má zatiaľ prekvapivý priebeh. Žlto-modrí chceli z Turca priviezť na východ jedno víťazstvo, majú dve. Obranca Michal Fodrek sa v návrate k obom zápasom zamýšľa nad tým, kde musí spolu so svojimi spoluhráčmi zabrať, aby sa séria ešte raz vrátila do Martina.
Kežmarok a Skalica krôčik od finále
Druhými zápasmi pokračovalo semifinále play-off Extraligy seniorov. Prinášame vám výsledky oboch zápasov.
Skalica otočila nepriaznivý stav, rovnako aj Kežmarok
Prinášame vám priebeh prvých zápasov druhého kola play-off Extraligy seniorov sezóny 2015/16.
Nie som sklamaný, postup sme si nezaslúžili, hovorí Ružinovčan Huber
Hokejbalistov Leadersu Ružinov sme po prvých jarných zápasoch pasovali na jedného z horúcich adeptov na finále. Ich forma však netrvala dlho. Že niečo nie je v optimálnom poriadku ukázali už posledné zápasy v základnej časti, play-off napokon nastavilo tímu zrkadlo.
Kašša: Kariéru som chcel ukončiť titulom v Žiline a k nej je Martin najbližšie (FOTO)
Róbert Kašša má šancu na piaty titul majstra Slovenska. Po štyroch zlatých medailách v drese Nitry ho tentokrát môže získať v tom martinskom. To však nebude jednoduché, čo ukázalo aj prvé kolo play-off s Vrútkami. Práve k tejto sérii sme sa s trojnásobným majstrom sveta vrátili aj s fotogalériou z posledného zápasu.