Reprezentácia - Masters články

Old Boys zdolali Grécko, federálne derby pre Slovákov
Prinášame vám pohľad na zápasy druhého hracieho dňa na MS v kategórii Masters na Bermudách.
Old Boys vyhrali aj druhý zápas, tím Slovenska nestačil na Kanadu
Prinášame vám prehľad druhého hracieho dňa ma majstrovstvách sveta v kategórii Masters. Mužstvo Old Boys si v ňom pripísal dve výhry, naopak, tím Slovenska odišiel dvakrát ako zdolaný. Smolnú prehru zaznamenali aj Ladies Slovakia.
MS Masters štartujú už v utorok, Slováci štartujú s tromi výbermi (VIDEO)
Už v stredu zasiahnu do bojov reprezentácie Slovenska na majstrovstvách sveta v hokejbale v kategórii Masters. Bermudy - koralové súostrovie východne od pobrežia USA privítajú svetovú elitu po prvý raz.
Kanada posiela na MS Masters hviezdny tím
Reprezentácia Kanady už pozná menoslov 23 hráčov, ktorí budú svoju krajinu reprezentovať na MS v kategórii Masters na Bermudách. Šampionát sa bude konať od 26. do 30. septembra.
Európskym veteránom kraľuje Team Slovakia
Na jubilejnom 5. ročníku Európskeho pohára Masters v českom Kladne mal slovenský hokejbal opäť dvojnásobné zastúpenie vďaka Teamu Slovakia a Old Boys Slovakia.
V priateľskom zápase českých a slovenských veteránov nechýbali pekné akcie i tvrdé strety
Radoslav Petrovič z tímu Old Boys si v Pardubiciach stihol okrem chytania pozrieť aj duely slovenských celkov.
Individuálne ocenenia aj pre našich hráčov
Prinášame vám konečné poriadie Majstrovstiev sveta Masters a zoznam najlepších hráčov šampionátu podľa direktoriátu MS. Do zoznamu sa dostali aj zástupcovia všetkých troch našich výberov.
Ladies získali bronz, tituly v oboch kategóriách zostávajú v Kanade
Na majstrovstvách sveta veteránov sa napokon Slovensko predsa len teší z medailí, majú bronzový lesk.
Ladies siahajú na bronz, muži hrajú o 5. až 8. miesto
Výber Ladies Slovakia si po ďalšom cennom víťazstve nad Kanadou zabezpečili zápas o bronzové medaily, muži hrajú o umiestnenie na 5. až 8. mieste. V tejto skupine sa zatiaľ darí lepšie Old Boys, ktorým kontumovali zápas s Čechmi, Slovensko 1 nestačilo na USA.
Veteráni sa z Kanady vrátia bez medailí
Na svetovom šampionáte v kategórii Masters sa o najcennejšie kovy pobijú výhradné mimoeurópske tímy. Štvrťfinále Slovákom neprialo, museli sa skloniť pred umením Kanaďanov.
Oba mužské výbery čaká vo štvrťfinále domáca Kanada
Na svetovom šampionáte veteránov čaká v sobotu oba naše výbery štvrťfinále. Postavia sa proti výberom domácej Kanady, rovnaký súper čaká v skupine aj naše ženy.
Old Boys o štvrťfinále, Slovensko o prvenstvo v skupine
Majstrovstvá sveta veteránov pokračujú v kanadskom Banffe tretím hracím dňom. Opäť sa v nich predstavia všetky tri naše výbery.