Reprezentácia - MS juniori články

Ďuris chce zachovať rodinnú tradíciu, od otca dostal jasné pokyny
Nosiť medaily z MS je v rodine Ďurisovcov tradícia. Starší Jozef má jednu z MS z roku 1999 ako hráč, ďalšie tri získal v pozícii trénera. Reprezentačný tréner mužov sa však postaral o nasledovníka, ktorý v tejto tradícii môže pokračovať. Daniel Ďuris totiž patrí medzi opory reprezentačnej "šestnástky" a ťahá ju za vysneným cieľom.
Fotogaléria z víťazného zápasu proti USA
Prinášame vám fotpopohľad na zápas, v ktorom si Slováci vybojovali na Svetovom pohári U16 finálovú účasť.
Šestnástka si zahrá o zlato (VIDEO)
Slovenskí juniori do 16 rokov nastúpili na svoj posledný zápas v skupine na Svetovom pohári proti USA. Po dramatickom zápase zvíťazili 2:1 a postúpili do finále MS! To je na programe v nedeľu 1. júla o 17.00 h v Zlíne.
Kapitánku Záborskú sklamala odovzdanosť, spoluhráčky chce namotivovať aspoň na bronz
Bolestivá porážka s Češkami nesmie na slovenských juniorkách zanechať hlbšiu stopu. Už v sobotu sa totiž predstavia proti silným Američankám, s ktorými sa v nedeľu stretnú aj v súboji o bronz. Podľa kapitánky Lucie Záborskej je dôležité čo najskôr hodiť zápas s Češkami za hlavu.
Fotogaléria zo zápasu Slovensko - Kanada
Prinášame vám fotogalériu zo zápasu juniorov Slovensko - Kanada.
Podľa Danielčáka rozhodli o prehre s Kanadou individuálne chyby
Fantastické hokejbalové divadlo ponúkol divákom zápas na Svetovom pohári v Přerove. Slovensko i Kanada potvrdili, že patria medzi absolútnu svetovú špičku a predviedli skvelú šou. Napokon sa však po divokej prestrelke, kedy raz viedli Kanaďania, potom dvakrát Slováci, aby sa napokon v závere tešili opäť hráči javorového listu. My sme sa k zápasu vrátili s útočníkom Timom Danielčákom.
Zápas plný zvratov napokon pre Kanadu (VIDEO)
V treťom zápase na Svetovom pohári juniorov sa reprezentácia Slovenska do 16 rokov stretla proti Kanade. Po dráme jej podľahla 5:7
Fotogaléria zo zápasu U16 Slovensko - Česko U15
Prinášame vám obrázky zo zápasu na Svetovom pohári, v ktorom Slováci zvíťazili nad Českom 5:2.
Slováci zdolali Českú "pätnástku" a sú naďalej bez prehry (VIDEO)
Slovenská reprezentácia do 16 rokov nastúpila na Svetovom pohári vo svojom druhom zápase proti výberu Česka do 15 rokov. Napokon si pripísala dôležité víťazstvo.
Faith spokojný so súhrou, góly si šetrí aj na silnejších súperov
Slovenskí juniorskí reprezentanti do 16 rokov vstúpili do Svetového pohára vo veľkom štýle. Britov rozdrvili 14:0 a dali ostatným súperov najavo, že to v ceste za tretím zlatom myslia vážne. Útočník Roman Faith nazbieral v zápase 7 bodov a bol vyhlásený za najlepšieho hráča nášho tímu.
Fotogaléria zo zápasu U16 Slovensko - V. Británia
Prinášame vám obrázky zo zápasu juniorov na Svetovom pohári medzi Slovenskom U16 a Veľkou Britániou U16.
Slováci na úvod deklasovali Veľkú Britániu (VIDEO)
Svetový pohár juniorov odštartoval v Zlíne a Přerove prvými zápasmi. Slovensko nastúpilo od 11.00 h proti Veľkej Británii.