Regióny - Prešov články

3B PHbL: Paluto jesenným majstrom
3b Prešovská hokejbalová liga pokračovala počas uplynulého víkendu zápasmi už v poradí 12.kola, no voľno nebolo ani počas sviatku 17.novembra, kedy boli na programe dohrávane stretnutia. Najviac bodov do tabuľky si nakoniec pripísali hráči HBC KNIGHTS CACTUS Bardejov, ktorí zvíťazili v oboch stretnutiach a pomaly tak vstúpajú do čela.
3b PHbL: Niščákov hattrick na víťazstvo nestačil
V poradí už siedmym kolom pokračovala počas uplynulého víkendu 3b Prešovská hokejbalová liga. V zápasoch v ktorých sme boli opäť svedkami dominancie HBC PALUTO LUKY SPORT a HBK ZONE CODE Vranov, ktorý v tejto sezóne ešte stále nestratili ani bod. Po menšej kríze sa do pohody zrejme vracajú aj hráči HBC MV TRANSPORT, ktorý si poľahky poradili s HBC EAGLES. Dvojitú porciu zápasov mali na programe mužstvá HBC KNIGHTS CACTUS Bardejov a minuloročný finalista HBC TORNADO a práve ich vzájomný dohrávaný zápas bol nakoniec ozdobou víkendu.
3b PHbL: Bardejov zaskočil top favorita
Počas uplynulého víkendu pokračovala zápasmi piateho kola 3b Prešovská hokejbalová liga. Hádam najväčšie prekvapenie sa zrodilo v zápase medzi HBC Knights Cactus Bardejov a HBC MV TRANSPORT Prešov (mužstvo sa premenovalo z HBC FANY SPORT), keď v priam nehokejbalových podmienkach sa z víťazstva, hlavne po bojovnejšom výkone tešili práve hostia. Vo zvyšných zápasoch sa presadili favoriti a práve po povinnom víťazstve sa na prvú priečku v tabuľke dostali hráči vo farbách HBC PALUTO LUKY SPORT.
3b PHbL: Vicemajster z formy
V Prešove pokračovala mestská liga, prinášame vám jej výsledky.
V Prešove odštartovala mestská liga
Sezóna 3b Prešovskej hokejbalovej ligy 2015/2016 odštartovala už minulý víkend, a veru bolo sa na čo pozerať. Po premiérovom ročníku, kedy v lige štartovalo len 7 tímov, sa v tejto predstaví jedenásť účastníkov.
V Prešove triumf Paluta
V Prešove poznajú víťaza tamojšej mestskej ligy.