Regióny - Prešov články

3b PHbL: Nelichotivá bilancia HBC Spartans pokračuje
Pokiaľ si MLADÍ JASTRABI Košice a HBC KNIGHTS Bardejov pripísali na svoje kontá ďalšie povinné víťazstvá, tak HBC SPARTANS sa hodovali na prvý bodový zisk. Avšak nezachytili začiatok stretnutia, čo sa im nakoniec stalo osudným a ich séria bez bodu tak už trvá viac ako rok.
Prešov: Paluto po troch kolách na čele
Prinášame vám výsledky 3B hokejbalovej ligy v Prešove.
Odštartoval šiesty ročník 3b Prešovskej Hokejbalovej ligy
Počas uplynulého víkendu odštartoval už šiesty ročník novodobej hokejbalovej súťaže v Prešove, ktorá obnovila svoju činnosť po dlhých 12 rokoch. V tejto sezóne bude štartovať desať riadne zaregistrovaných mužstiev a čo je ešte zaujímavejšie, až z piatich rôznych miest východného Slovenska od Košíc, cez Vranov, Bardejov, Svidník a samozrejme domáci Prešov, takže priaznivci sa majú ozaj na čo tešiť.
V Prešove sa tešil z titulu Vranov
V 3b Prešovskej Hokejbalovej lige sa dobojovalo a je známy majster. Tým sa stal Vranov, ktorý vo finále nedal šancu domácemu tímu Transport.
Prešov: Finále začal lepšie Vranov
V Prešovskej 3B Lige bolo v nedeľu na programe prvé finále sezóny 2017/2018.
V Prešove prvým finalistom Vranov
3b Prešovská hokejbalová liga spoznala meno prvého finalistu, ktorým sa stalo mužstvo reprezentujúce HBK bauska VRANOV.
V Prešove sa skončila základná časť
Poslednými zápasmi základnej časti pokračovala počas uplynulého týždňa 3b Prešovská Hokejbalová liga.
3b PHbL: TRANSPORT padol až dvakrát
Hektický a to nie len športovo nabitý týždeň má za sebou 3b Prešovská Hokejbalová liga. Spoznali sme prvú štvrťfinálovú dvojicu, dočkali sme sa obrovského prekvapenia, nervydrásajúcich zápasov, ale aj prekvapivej modernizácie areálu.
V Prešove je o postupujúcich do play off rozhodnuté
Počas posledného marcového víkendu sme v predstihu (5 kôl) spoznali šesticu postupujúcich do záverečných bojov o najcennejší pohár. Azda najväčším prekvapením je umiestnenie najmladšieho ligového mužstva HOKEJBAL Prešov o.z. U19, ktoré je momentálne na fantastickom a plne zaslúženom piatom mieste. Tuhý boj isto ešte bude o druhé miesto zaručujúce priamy postup do semifinále hlavne medzi dvoma medzimestskými mužstvami Vranovom a Bardejovom.
3b PHbL: Mladíci neprestávajú udivovať
Prinášame vám výsledkové sumáre 3B Prešovskej hokejbalovej ligy.
V Prešove umožnilo počasie odohrať len dva zápasy
Prinášame vám sumáre dvoch zápasov 3B Prešovskej hokejbalovej ligy.
V Prešove sa tešia z návratu na extraligovú mapu
V extralige U12 v aktuálnej sezóne registrujeme popri Spišskej Belej a Svite ešte jedno družstvo z východu republiky. Tvoria ho malí hokejbalisti z Prešova.