Turnaje články

Fotogaléria z Mamut Cupu žien 2016
Prinášame vám fotogalériu z víkendového Mamut Cupu žien, ktorý sa hral na zimnom štadióne v Martine.
Rozpis víkendových Mamut Cupov U16 a U20
Prinášame vám program zápasov Mamut Cupov - Slovenského pohára v kategóriách U16 a U20, ktoré sa budú hrať v Pruskom, resp. v Púchove.
Popradské Líšky obhájili víťazstvo v Mamut Cupe
Víťazkami Mamut Cupu 2016 v hokejbale žien sa stalo družstvo Popradské Líšky.
V Martine začína prvý diel Mamut Cupu, štartujú ho ženy
Prinášame vám rozpis zápasov Mamut Cupu - Slovenského pohára žien, ktorý sa od soboty do nedele koná na zimnom štadióne v Martine.
Propozície na Slovenský pohár - Mamut Cup 2016
Už onedlho sa bude na rôznych kútoch Slovenska bojovať o Slovenský pohár - Mamut Cup 2016. Prinášame vám propozície a základné údaje pre prihlásenie jednotlivých tímov.
Bratislavský ligový pohár napíše druhú kapitolu
Bratislavský ligový pohár sa bude hrať aj tento rok, prihlásených je už deväť mužstiev. Organizátor ZHbL sa tak rozhodol pokračovať v tomto podujatí po úspešnom premiérovom ročníku.
Országh Cup pozná konečný zoznam tímov
Najväčší slovenský hokejbalový turnaj pozná všetkých účastníkov. Nechýba na ňom vlaňajší víťaz, ani najúspešnejší tím v jeho doterajšej histórii.
Organizátori Winners Bison Cup chystajú štvrté pokračovanie
V Bošanoch ani tento rok nebude absentovať jeden z najobľúbenejších letných turnajov.
Ružinov si z Plzne vezie striebro, Rímsky vzácnu trofej
Hokejbalisti Ružinova nestačili v Plzni na turnaji Pilsen Challenge na domáci tím ani po druhýkrát, domov sa tak vracajú so striebornými medailami. Ich útočník Ján Rímsky sa stal navyše najlepším útočníkom turnaja.
Ružinov po debakli s cenným skalpom
Druhý hrací deň turnaja Pilsen Challenge nezastihol Ružinov v optimálnej forme. V prvom zápase utŕžil debakel od domácej Plzne, v druhom však obral o vavrín víťaza Svetového pohára.
Pilsen Challenge 2016: Ružinov po dvoch zápasoch bez prehry
Prvým hracím dňom odštartoval kvalitný medzinárodný turnaj v Plzni, na ktorom sa predstaví počas troch dní aj niekoľko slovenských hokejbalistov v dvoch mužstvách.
Pilsen Challenge si zahrá aj množstvo Slovákov
Medzinárodný turnaj v Plzni Pilsen Challenge bude mať aj tento rok slovenské obsadenie vďaka extraligistovi z Ružinova. Zaujímavé posily však hlási aj kanadský West Coast Express. Turnaj štartuje už v piatok 12. februára.