Turnaje články

Kysucký Novoročný turnaj aj ako príprava pre extraligistov (FOTO)
Nový hokejbalový rok na Kysuciach každoročne otvárajú juniori. Inak tomu nebolo ani 5. januára 2016, keď sa na Novoročnom turnaji predstavilo viacero mien známych z pôsobenia v mládežníckej extralige.
Propozície a prihláška na M-SR Masters
V druhom decembrovom týždni sa v Gajaroch uskutočnia Majstrovstvá Slovenska v kategórii Masters. SHbÚ spolu s organizátorom Old Boys Slovakia vydala propozície a informácie o prihláške pre všetky tímy.
Podzávoz obhájil putovný pohár (FOTO)
Hokejbalový turnaj O pohár primátora mesta Čadca mal šestnáste pokračovanie. Výnimočná akcia privítala kvalitné tímy, ktoré si zmerali sily v nabitom programe.
Hokejbalové veteránky sa pripravujú na MS, prvou skúškou Ladies Cup
V Spišskej Belej sa prvý septembrový víkend bude bojovať na premiérovom ročníku turnaja pre hokejbalistky, ktorý organizuje reprezentačný výber Ladies.
Oberwil dokonal zlatý hetrik
Švajčiarsky majster sa po tretíkrát v histórii stal najlepším hokejbalovým klubom sveta. Po triumfe v Plzni a Villachu sa napokon tešil aj v Nitre.
Svetový pohár Nitra: V semifinále trojnásobné slovenské zastúpenie!
Slovenskí zástupcovia sa v sobotu predstavili vo štvrťfinálovýczh dueloch, najťažšiu úlohu mala bratislavská LG. Napokon však všetci svoj cieľ zvládli a po sobote je jasné, že vo finále bude po roku opäť hrať slovenské mužstvo.
Aj v druhý hrací deň boli Slováci na Svetovom pohári úspešní
Svetový pohár v Nitre pokračoval druhým hracím dňom.
Na Svetovom pohári sa prvý deň Slovákom darilo
V Nitre sa začal Svetový pohár klubov. Do bojov zasiahli aj všetci traja slovenskí zástupcovia.
Ružinov štvrtý na turnaji v Čechách (FOTO)
Na kvalitne obsadenom turnaji v Novom Strašecí sa tento rok opäť zúčastnili aj dvaja slovenskí zástupcovia - extraligový Ružinov a bratislavský Slovan. Ružinovčania skúšali nových hráčov, ktorí by mohli mužstvo posilniť aj v lige, napokon si z Čiech odniesli nepopulárne "zemiakové" medaily.
Winners Bison Cup korisťou domácich Topoľčian (FOTO)
Tradičný letný hokejbalový turnaj pod názvom Winners Bison cup začal písať už svoju tretiu históriu.
Memoriál Michala Nemšovského ovládli Indiáni
V Skalici sa konal tradičný letný turnaj Memoriál Michala Nemšovského už po ôsmy raz.
Winners Bison cup 2015 s dávkou 42 zápasov
Nadchádzajúci víkend sa uskutoční v Bošanoch vo viacúčelovom areáli pizzérie Slniečko už 3. ročník celoslovenského hokejbalového turnaja.