Zápas v ZHbL poznačila obrovská tragédia

Počas stretnutia 20. kola v Západoslovenskej hokejbalovej lige skonal iba 30-ročný hráč tímu Devils Mamut Petržalka Michal Komlósi.


Bežala posledná minúta zápasu Devils Mamut Petržalka - Iepurii Devínska Nová Ves. Na striedačke domácich sa v jednom okamihu zrútil k zemi Michal Komlósi. Nasledoval rýchly pokus o jeho oživenie, zakrátko dorazlia aj záchranná služba. Všetci čakali a v duchu sa modlili, aby sa podarilo zachovať mladý život. Bohužiaľ, všetky pokusy boli márne. Michal Komlósi si už hokejbal nezahrá. Mal iba 30 rokov.

"Sme zaskočení a šokovaní. Vidieť zomierať mladého človeka priamo na zápase je niečo strašné. V mene ZHbL chceme vyjadriť úprimnú sústrasť všetkým pozostalým. Momentálne je to veľmi čerstvé a uvažujeme, aké kroky podnikneme. Možno sa odloží celé nasledujúce kolo, rozhodne si uctíme pamiatku zosnulého Michala. Chalanom z tímu Devils vyjdeme maximálne v ústrety. Situácia nás veľmi mrzí, ale aj takéto situácie prináša život. Sme veľmi smutní," uviedol Dominik Vároš, prezident NHbO, ktorá súťaž spravuje.

Príčinou smrti Michala Komlósiho bolo pravdepodobne zlyhanie srdca.