Regióny články

Prešov: Paluto po troch kolách na čele
Prinášame vám výsledky 3B hokejbalovej ligy v Prešove.
Odštartoval šiesty ročník 3b Prešovskej Hokejbalovej ligy
Počas uplynulého víkendu odštartoval už šiesty ročník novodobej hokejbalovej súťaže v Prešove, ktorá obnovila svoju činnosť po dlhých 12 rokoch. V tejto sezóne bude štartovať desať riadne zaregistrovaných mužstiev a čo je ešte zaujímavejšie, až z piatich rôznych miest východného Slovenska od Košíc, cez Vranov, Bardejov, Svidník a samozrejme domáci Prešov, takže priaznivci sa majú ozaj na čo tešiť.
Výsledky 8. kola RŽHbL Horný Spiš
Regionálna žiacka hokejbalová liga „Horný Spiš“, ktorá je určená predovšetkým žiakom zo sociálne znevýhodneného prostredia regionálnej oblasti (kežmarského a staroľubovianskeho okresu), mala na programe 8. kolo.
Bratislavskú ligu vyhral Hancop
Víťazom Bratislavskej hokejbalovej ligy sa stal Hancop Dolné Hony, ktorý vo finále triumfoval v sérii 2:1 na zápasy s tímom Ziegelfeld.
V Skalickej lige sa z titulu tešia Vikings
Majstrom Skalickej mestskej ligy sa v sezóne 2017/2018 stalo mužstvo Vikings Skalica. Vo finále si "vikingovia" poradili s Havanou 3:1 na zápasy.
ZHbL: Stupava zaskočila Farmu a získala titul
Hokejbalisti Lizards Stupava sú majstrami Západoslovenskej hokejbalovej ligy pre sezónu 2017/2018. Vo finále zdolali Farmu Petržalka 3:1 na zápasy.
V Prešove sa tešil z titulu Vranov
V 3b Prešovskej Hokejbalovej lige sa dobojovalo a je známy majster. Tým sa stal Vranov, ktorý vo finále nedal šancu domácemu tímu Transport.
Stupava zaskočila Farmu, k titulu jej chýba urobiť jeden krok
Západoslovenská hokejbalová liga (ZHbL) má za sebou prvé dva zápasy finále. K titulu má po nich bližšie Lizards Stupava.
Prešov: Finále začal lepšie Vranov
V Prešovskej 3B Lige bolo v nedeľu na programe prvé finále sezóny 2017/2018.
V Prešove prvým finalistom Vranov
3b Prešovská hokejbalová liga spoznala meno prvého finalistu, ktorým sa stalo mužstvo reprezentujúce HBK bauska VRANOV.
V Turci triumf tímu Santa Monica
Turčianska hokejbalová liga už pozná svojho majstra. Stala sa ním Santa Monica, ktorá vo finále zdolala Fest Citron 3:1 na zápasy.
PHbL: Výsledky 24. kola
Prinášame vám výsledky 24. kola Malokarpatskej ligy v Pezinku.