Slovensko články

Podpriemerná účasť a absencia opôr si vyžiadali svoju daň
Čo sa deje s LG Bratislava? Túto otázku si po šiestom kole položilo množstvo hokejbalových fanúšikov. Vicemajstrovi patrí po šiestich kolách desiata priečka, keď získal iba päť bodov. Po skvelom úvode prišla séria troch prehier, kalich horkosti si jeho hráči vypili do dna v ostatnom dvojkole. My sme sa reprezentačným kapitánom a dlhoročnou oporou klubu Jozefom Minárikom pozreli na hlavné príčiny tohto neutešeného stavu Bratislavčanov.
Pruské si po víkende výrazne polepšilo
Posledné dva zápasy pred dvojkolom nezastihli hokejbalistov Pruského v oslnivej forme. Najskôr doma zbabrali záver zápasu s Vrútkami, keď stratili trojgólový náskok. O týždeň neskôr podľahli aj na martinskej pôde. Pred víkendom mali teda zverenci trénera Mariána Gregoríka jasný cieľ, získať nazad šesť bodov. Ten sa im podarilo naplniť do bodky. Okrem bodov môže hráčov tešiť aj vysoko aktívne skóre. S útočníkom Petrom Bachyncom sme sa o oboch víkendových zápasoch rozprávali.
SHbE U12: Iepurii a Belá stále neporazení
Extraliga U12 pokračovala cez víkend dvoma turnajmi v Považskej Bystrici a Spišskej Belej.
SHbE U19: Pruské s plným zásahom
Prinášame vám výsledky dvojkola a dohrávok zápasov extraligy U19.
Prví dvaja bodovali cez víkend naplno, vicemajster sa prepadá
Šieste ligové kolo prinieslo domáce výhry Nitry, Pruského, Kežmarku, Vrútok a Martina. Skalica po víťazstve v Kežmarku uspela aj vo Svidníku. Kolo tak patrilo domácim, po ňom sa tabuľka poriadne premiešala. Nečakane je na jej spodku vicemajster z Bratislavy, Bez straty bodu sú aj naďalej Skaličania a majster z Nitry. Po víkende môžeme za skokana dvojkola označiť hokejbalistov z Pruského.
Diaková potrápila majstra, Skalica opäť s čistým štítom
Prinášame vám pohľad na piate kolo extraligy seniorov. Skalica v ňom totálne zdevastovala kežmarskú defenzívu, Jokerit šokoval v Martine. Diaková siahala pod Zoborom po bode, Kometa si poradila vďaka dobrému záveru s LG Bratislava. Považania si pripísali ďalšiu prehru, tentokrát im naložilo Pruské. Kolo dohrali vo Svidníku, kde Lion nestačil na hostí z Ružinova.
Víkendová hokejbalová nádielka štartuje už v piatok
Prinášame vám program zápasov hokejbalovej extraligy. Dvojkolo je na programe v súťažiach seniorov a U19, dvoma turnajmi pokračuje v nedeľu aj extraliga U12.
Pred dvojkolom by si želal bodovať každý
Prinášame vám hlasy zástupcov jednotlivých tímov pred prvým dvojkolom extraligy seniorov sezóny 2015/16.
Rampáček: Naše postavenie v tabuľke odzrkadľuje náladu v mužstve
Skaličania vedú po štyroch kolách ligový pelotón, čaká ich však prvé dvojkolo v sezóne. Zostanú na čele aj po ňom? Opora Hokejmarketu Milan Rampáček by pokojne bral z tripu aj štyri body.
Gólový návrat legendy
Róberta Kaššu môžeme bez okolkov nazvať legendou aj napriek tomu, že je ešte stále aktívnym hráčom. Hokejbalista roka 2013 sa po tomto ocenení z extraligových ihrísk vytratil, netrvalo však dlho a opäť napína siete. A od druhého kola opäť aj na extraligových ihriskách. Svoj návrat spojil s klubom z Martina, kam to má z rodnej Žiliny najbližšie. My sme sa so štyridsaťročným trojnásobným majstrom sveta zhovárali nielen o tom, čo ho k návratu motivovalo.
SHbE U19: V dohrávke víťazstvo Leaders
Prinášame vám výsledok dohrávaného zápasu v extralige U19.
SHbE U16: Po druhom turnaji na čele Gajary
Prinášame vám výsledky druhých turnajov extraligy U16.