Vranov je stále bez bodu, Pagáč vie, kde mužstvo tlačí topánka

Hokejbalisti Vranova majú za sebou tri domáce zápasy v novej sezóne a v každom chceli bodovať. No výsledkovo nezvládli ani jeden a tak sú po troch kolách bez bodu.

HMHK najskôr prehral s Košicami 4:6, v uplynulom dvojkole chcel topto zaváhanie napraviť. Ale s Nitrou i Ružinovom prehral o gól. Najskôr 4:5 a o deň neskôr 2:3. "Víkendové dvojkolo sa výsledkovo nedá hodnotiť pozitívne, keďže v obidvoch zápasoch sme ťahali za kratší koniec a zápasy nám ušli o jediný gól. Čo sa týka herného prejavu, ten nebol až tak zlý, vytvorili sme si dostatok šancí, ale nedokázali sme to vo veľa prípadoch dotiahnuť do gólu, čo nás mrzí," povedal nám útočník Maximilián Pagáč. 

Napriek tomu však hráči ukázali aj silné stránky, najmä tretia tretina s Nitrou, v ktorej dali 4 góly, by mohla slúžiť ako návod. "V tretej tretine každý ukázal srdiečko, bojovnosť a chcenie po víťazstve. Konečne nám to tam začalo padať, len škoda, že až poslednej tretine, kde je ťažké otáčať zápas zastavu 0:5. Jediné čo nám ostáva, je sa z toho oklepať, poučiť sa a hrať celý zápas tak, ako túto tretinu," dodal 23-ročný hráč. 

Vranovčania teraz po prvý raz budú hrať na pôde súpera, v sobotu sa predstavia v Pruskom. A to je rovnako ako oni bez bodu. Tento zápas tak môže veľa naznačiť. "Musíme začať premieňať naše šance a koncentrovať sa od prvej sekundy zápasu. Tieto tri zápasy nám ukázali, kde nás tlači topánka a verím, že tento víkend už donesieme domov prvé body," uzavrel Pagáč.