Derby v Bratislave odložené

Hráčov Jokeritu Petržalka postihla akútna chrípková epidémia, ŠTK na základe lekárskych potvrdení odložila derby siedmeho kola.


1. Komisia na základe žiadosti družstva Jokerit Petržalka a doloženého potvrdenia od lekára, schválila odloženie stretnutia 7. kola Slovenskej hokejbalovej extraligy seniorov medzi družstvami LG AZHOKEJ Bratislava a Jokerit Petržalka, ktoré sa malo hrať dňa 10. 10. 2015 o 14:00 hod. na ihrisku v Bratislave-Petržalke. V potvrdení od lekára je uvedené, že u 12 hráčov (čo predstavuje 46% chýbajúcich hráčov zo súpisky) bola zistená prítomnosť akútnej skupinovej chrípky, na základe čoho boli títo hráči vystavení do 7 dňovej karantény od 8.10 do 14.10.2015. Družstvá sú povinné nahlásiť termín stretnutia ŠTK SHbÚ najneskôr do 14. 10. 2015.

"Už na zápasy do Vrútok a do Martina sme cestovali s dvomi chorými hráčmi. Viróza nás napokon zasiahla takmer všetkých. Chorá je takmer trištvrtina mužstva, nie sme schopní poskladať mužstvo na zápas proti LG. Nám táto situácia nevyhovuje, pretože máme už jeden odložený zápas s Nitrou, ale nedá sa nič robiť. Neviem, ako sa v takomto stave pripravíme na dvojkolo, zastihlo nás to v najnevhodnejšom čase," povedal pre náš web manažér tímu Andrej Augustín.