Ohlasy Slovákov po piatom titule na MS

Prečítajte si prvé ohlasy slovenských reprezentantov po zisku titulu majstrov sveta v Košiciach.


Libor Teplický, útočník SR: "Je to fantázia. Stačí sa pozrieť okolo seba. Máme tu 6 tisíc ľudí, ktorí nám tlieskajú, robili sme to pre nich."

Lukáš Horváth, obranca SR: "Je to nádherné a neopísateľné. Vyhrať titul doma je niečo úžasné. Bojovali sme za Dušana."

František Poliaček, útočník SR: "Je to neskutočné. Ľudia boli fantastickí, hnali nás dopredu, boli našim siedmym hráčom."

Miroslavv Božik, útočník SR: "Ťažko sa to opisuje, ale pocity sú výborné. Hrať pred takýmto publikom, to je neskutočné."

Roman Bujdák, obranca SR: "Neviem, čo mám povedať. Vyhrať štvrtýkrát po sebe, to je niečo krásne. A o to viac, že sme doma a máme tu rodinu a svojich blízkych. Tento titul venujem Dušanovi Dankovi."

Patrik Polc, brankár SR: "Nedá sa naopísať. Chalani čo porobili predomnou vo finále, to bolo neuveriteľné. Klobúk dole ako sa hádzali do striel, ako sa povzbudzovali na striedačke. Dokázali sme, že to vieme a štvrtý titul po sebe pre nás je úplne zaslúžený."

Patrik Svitana, útočník SR: "Pocity sú úžasné. Budem dlho spomínať na to, že som doma zavŕšil zlatý hetrik."

Marcel Cíbik, útočník SR: "Som neskutočne šťastný. Vydreli sme víťazstvo, bolo to veľmi ťažké. Nie je nič viac ako toto víťazstvo."

Boris Oravec, útočník SR: "Chvíľu som sa spamätával z toho, že sa to opäť podarilo. Hovoril som si fakt? Naozaj? Zasa sa to podarilo? Je to niečo neskutočné. Toto víťazstvo bolo neskutočne vydreté."