Reprezentácia - MS juniori články

Misia U20 splnená, na definitívu si ešte musí počkať
Vo svojom poslednom zápase skupiny si výhru nad USA pripísala aj U20, na definitívu zaručujúcu finále však musí čakať do konca súboja Česka s Kanadou.
Jahoda mal pred nájazdom obavy, na finále sa chce hlavne dobre vyspať
Jedným z našich najlepších hráčov vo výbere U16 na svetovom šampionáte v Sheffielde je nesporne brankár Adam Jahoda. Svoju dôležitú úlohu zvládol aj v kľúčovom zápase proti USA.
Druhé slovenské finále vybojovala U16, Američanom sme nedali žiadnu šancu!
Finálovú misiu po U18 splnila aj U16, nad Američanmi sme zvíťazili bez inkasovania gólu. Naši tak nechali zabudnúť na bezkrvný výkon proti Kanade.
Čechov nemám rád, titul doprajem Slovensku, hovorí kapitán kanadskej U18
Kanaďania cestovali na svetový šampionát juniorov v kateórii U18 s najvyššími cieľmi, na titul však opäť nedosiahnu. My sme sa nielen o tom rozprávali s ich kapitánom Andrewom Carmichaelom.
Osemnástka zvládla súboj s USA a zahrá si o zlato!
Prvý pondelňajší zápas na MS v Sheffielde našim juniorom vyšiel na výbornú. Výber U18 nenechal nič na náhodu a po výhre nad USA postúpil do finále!
Tri medzizastávky do finále
Slovenské reprezentačné výbery do 16, 18 a 20 rokov čakajú v pondelok na MSJ posledné zápasy v skupine. Všetky tri si zmerajú sily s Američanmi a všetky tri si môžu v týchto zápasoch vybojovať boj o zlato.
Fotogaléria zo zápasu Slovensko U20 - Kanada U20
Prinášame vám fotomomenty zo zápasu našej "dvadsiatky" proti výberu Kanady.
Víťazný zápas SVK U18 s Kanadou cez fotoobjektív
Fotogaléria zo zápasu U18 medzi Slovenskom a Kanadou.
Fotogaléria zo zápasu Slovenska U16 s Kanadou
Prinášame vám fotopohľad na nevydarený zápas našej U16 proti Kanade.
Brankár Šturma nájazdy veľmi neobľuboval, po Kanade však zmení názor
Jeden z najlepších výkonov na šampionáte predviedol proti Kanade brankár slovenskej osemnástky Marko Šturma. Patril medzi našich najdôležitejších hráčov. Po zápase sme sa s ním zhovárali nielen o Kanade, ale aj o tom, čo nás čaká.
U16 vysoko podľahla Kanade, finále musí potvrdiť proti USA
Prvú prehru si na šampionáte v Sheffielde pripísala na konto reprezentácia do 16 rokov. Kanade sme dokonca nestrelili ani gól.
Osemnástka dokonala famózny obrat v nájazdoch a zaklopala na finálovú bránu
Slovenská reprezentácia do 18 rokov zvíťazila v druhom kľúčovom zápase na MS juniorov nad Kanadou, ktorý rozhodol o tom, že si v pondelok zahrá o finále proti USA.