Považania odvrátili skalické oslavy (FOTO)

Finálová séria medzi Považskou Bystricou a Skalicou splnila želanie mnohých fanúšikov, o titule rozhodne až piaty zápas.

Po sobotňajšom zápase sa Skaličania pripravovali na majstrovské oslavy, plány im však prekazil výborný vstup Považanov do zápasu. "Veľmi náročný zápas. Bolo veľké teplo, súper bol pripravení, ale zmenili sme nejaké veci a prístup a zužitkovali sme šance. A výborne nás podržal brankár," povedal pre klubový kanál strelec dvoch gólov Ivan Hryzák. 

Séria sa presťahuje do Skalice za stavu 2:2, v sobotu sa rozhodne o držiteľovi titulu. "Porozprávame sa o víkende, tréner niečo pripraví a pôjdeme do toho s čistými hlavami. Verím, že pohár prinesieme domov," dodal Hryzák. 

Po sobotňajšom zápase sa v kabíne Protefu diskutovalo, k výkonu v nedeľňajšom zápase hráčom niečo povedal aj hrajúci tréner Roman Bujdák. "Nebudem prezrádzať, čo som im hovoril. Som rád, že sme sa po sobote dali dokopy. Klobúk dolu pred chalanmi. Svedčí to o tom, že psychika je dobrá. My si hovoríme, aby sme verili jeden druhému a výsledok sa dostavil. Pôjdeme do Skalice a pokúsime sa uspieť."