Pozvánka na 13. kolo SHbE mužov

Prinášame vám pohľad na zápasy 11. kola Slovenskej hokejbalovej extraligy mužov.

sobota 16. novembra

11.00 Leaders Ružinov - PROTEF Považská Bystrica
V tomto zápase sa dá očakávať veľmi vyrovnaný priebeh. Hoci sú Považania vo forme a pred týždňom skolili aj majstra, na plaste v Ružinove to nebudú mať jednoduché. Domáci túžia po bodoch, budú oddýchnutí, z tohto pohľadu pôjde o veľmi zaujímavý duel.

11.00 Nitrianski Rytieri - Jokerit Petržalka
Nitra pred týždňom zvíťazila na ihrisku LG Bratislava, doma bude chcieť potvrdiť body. S Jokeritom sa jej to môže podariť, hoci hostia prídu s ambíciami a keďže mali v 12. kole voľno, budú určite húževnatí.

13.00 Hokejmarket Skalica - ŠK 98 Pruské
Skaličania nebudú v plnej zostave, čo Prušťania budú chcieť využiť. Tím z Horného Považia potrebuje body, pretože už vypadol z prvej osmičky, no na pôde úradujúceho majstra to nebudú mať vôbec jednoduché. Favoritom sú určite domáci.

13.00 Kometa Vrútky - Lion Svidník
Medzi oboma mužstvami je momentálne päťbodový rozdiel, takže zápas má dva rôzne pohľady. Kometa prehrala v uplynulých štyroch zápasoch až trikrát, naopak, Lion ťahá šnúru dvoch triumfov. Aktuálna forma teda hrá v prospech hostí, ale Kometa je doma silná a je favoritom duelu. 

13.00 MŠK Kežmarok - HBC Košice
Košice sa trápia v koncovke, menej gólov ako oni dal iba posledný Kežmarok. V tomto zápase si však budú chcieť ofenzívne štatistiky vylepšiť, v prípade triumfu by sa dokonca mohli dostať do vytúženej osmičky.
 
dohrávka 12. kola:
11.00 ŠK 98 Pruské - Leaders Ružinov 
Hostia budú chcieť priviezť z Horného Považia aspoň bod, o situácii domácich píšeme vyššie. Prušťania nemôžu strácať body a zvlášť nie na domácej pôde. Z hľadiska ďalšieho vývoja je pre obe mužstvá tento duel mimoriadne dôležitý.