Šláger na Považí, derby na východe

Prinášame vám pozvánku na zápasy 12. kola Slovenskej hokejbalovej extraligy mužov.

sobota 9. novembra
Šláger kola: P. Bystrica - Skalica
Čierny kôň kola: Nitra
Hráč kola podľa hokejbal.sk: Branislav Štefan

13.00 PROTEF Považská Bystrica - Hokejmarket Skalica
Šláger kola, repríza uplynulého finále. Bude to určite veľmi emotívny súboj, na ktorý sa musí tešiť každý fanúšik hokejbalu. Oba tímy majú aktuálnu formu veľmi dobrú, takže očakávame vyrovnaný boj. 

13.00 HBC Košice - Kometa Vrútky
Košičania sú doma silní a na pozore sa musia mať na ich pôde aj favoriti. A tí sú v tomto zápase Vrútočania. Kometa však bojuje s výpadkami v zostave, čo sa ukázalo aj pred týždňom, keď prehrali 2:8 v Bratislave. Hokejbalisti z Turca prišli o miesto v prvej štvorke a ak sa tam chcú opäť dostať, musia zabrať.

13.00 Lion Svidník - MŠK Kežmarok 
Svidník zvládol kľúčový súboj v Pruskom. Po domácom debakli 1:11 s Považskou Bystricou sa hráči vzchopili a bodovali naplno. Víťazstvo je pre nich povinnosťou, no na mladý tím Kežmarku si musia dať pozor a zápas nemôžu podceniť.

14.00 LG Green Staff Bratislava - Nitrianski Rytieri
Domáci hrajú vo veľkej forme, naposledy sa o tom presvedčili Vrútočania. Domáce straty z úvodu sezóny sú zabudnuté, no proti Nitre musia podať stopercentný výkon. Nitra si totiž trúfa minimálne na bod a má na to nielen sebavedomie, ale aj kvalitu. Rytieri sú veľmi silní v presilovkách, jazýčkom na váhach preto môže byť disciplína.

13.00 ŠK 98 Pruské - Leaders Ružinov - odložené na 17. novembra