Hráčom mesiaca október sa stal Michal Šalka

Redakcie hokejbalplanet.sk a hokejbalplanet.sk budú v tejto sezóne vyhlasovať najlepšieho hráča za uplynulý mesiac. Na konci základnej časti určíme hráča sezóny, ktorého odmeníme hodnotnou cenou.

Víťaz dostane krásnu ručne robenú plaketu z dreva, ktorá mu bude pripomínať jeho výkon počas daného obdobia aktuálnej sezóny. Vyvrcholenie príde po skončení základnej časti, kedy vyhlásime hráča sezóny a ten sa má na čo tešiť. Víťaz totiž dostane dve poukážky na zájazd na majstrovstvá sveta v hokeji, ktoré sa budú konať vo švajčiarskom Lausanne. Konkrétne na zápasy Slovensko - Česko a Slovensko - Nemecko v cene 289€ za osobu v dátume 15. 18. mája 2020. Cenu venuje športová cestovka Futbalovysen.sk/Sportovysen.sk.

Za výkony v mesiaci september sme ocenili Branislava Štefana, v sobotu 2. novembra sme spoznali ďalšieho víťaza.  Hráčom mesiaca október sa stal Michal Šalka z LG Green Staff Bratislava. Útočník LG získal v hodnotenom období dvanásť kanadských bodov (4+8) a jeho tím v šiestich zápasoch štyrikrát triumfoval. Ďalšími kandidátmi na trofej boli v októbri Šalkov spoluhráč Adam Fumač, útočník Považskej Bystrice Matúš Lipták a brankár Skalice Peter Kučera.