Druhé kolo kompletné, v hre už aj majster a vicemajster

Prinášame vám pohľad na zápasy druhého kola Slovenskej hokejbalovej extraligy mužov.


program 2. kola, sobota 14. septembra:

Zápas kola: Jokerit - Nitra
Čierny kôň kola: Košice
Hráč kola podľa hokejbal.sk: Igor Halás
Otázka kola: Padne v piatich zápasoch viac gólov, ako v štyroch dueloch úvodného kola?

10.30 h Jokerit Petržalka - Nitrianski Rytieri 
Nie náhodou sme zápas označili ako šláger kola. Jokerit sa chce revanšovať po vlaňajšej sezóne a v príprave ukázal, že má na to všetky predpoklady. Rovnako ako Nitra môže byť v súťaži čiernym koňom a sme presvedčení, že sa postará o nejedno prekvapenie. V tomto dueli by mohli byť kľúčové výkony brankárov. 

13.00 h ŠK 98 Pruské - Hokejmarket Skalica
Prušťania odštartovali sezónu triumfom v Ružinove po predĺžení, Skalica si predĺžila letné prázdniny. Na výkom majstra sa budú upierať oči viacerých fanúšikov a hoci sa mu na predsezónnom turnaji darilo, liga je niečo iné. 

13.00 h HBC Košice - MŠK Kežmarok 
Nováčik si trúfa na body, no aj Kežmarok v prvom zápase ukázal, že nebude odovzdaný. Obe mužstvá majú mladé kádre, aj preto očakávame ofenzívny hokejbal. V každom prípade to bude derby ako má byť. 

13.00 h Lion Svidník - Kometa Vrútky
Kometa v prvom kole triumfovala nad Košicami, v priebehu siedmich dní ju teda čaká ďalšia konfrontácia s tímom z východu Slovenska. Lion začal sezónu víťazstvom a má zálusk aj na skalp Vrútok. Zaujímavý zápas, ktorý môže dopadnúť akokoľvek.

13.00 h PROTEF Považská Bystrica - Leaders Ružinov
Favorit duelu je jasný, vicemajster má v tejto sezóne majstrovské ambície. Je to však pre neho prvý zápas a práve to môže Ružinov využiť. Nové posily ešte nemusia byť zohraté, napriek tomu by bolo prekvapením, keby PROTEF stratil body.