Slovensko - Extraliga Seniori články

LG a Martin plece pri pleci, skvelý víkend pre Diakovú
V Nedeľu pokračovala HEL sedemnástym kolom, ktoré zakončilo program prvého jarného dvojkola. Ako prví proti sebe nastúpili Ružinov a Martin v TV prenose, posledný zápas bol na programe opäť v Petržalke.
Vrútky v bláznivej prestrelke zdolali Ružinov, šláger pre Martin
Jarná časť HEL sezóny 2016/17 štartuje úvodným dvojkolom. Prinášame vám pohľad na jednotlivé stretnutia prvého hracieho dňa tohoto víkendu.
Zoznam vyšších trestov HEL seniorov
Pred štartom jarnej časti HEL seniorov vám prinášame zoznam hriešnikov, ktorí majú na svojom konte aspoň jeden vyšší trest. Ktorí hráči sa musia mať v ďalších zápasoch na pozore?
Nitra s veľkým odhodlaním, P. Bystrica s možnými prekvapeniami v zostave
Extraliga štartuje jarnú časť pekne zostra, otvoria ju zápasy dvojkola. My sme sa v špeciálnom rozšírenom preview pozreli podrobne na všetky tri série, ktoré nás cez víkend čakajú. Ako poslednú vám prinášame tú, v ktorej sa bude hrať o mimoriadne dôležité body, kľúčové zápasy čakajú Nitru, Pruské i Diakovú.
Záhorie vs. Turiec, na programe aj repríza minuloročného finále
Extraliga štartuje jarnú časť pekne zostra, otvoria ju zápasy dvojkola. My sme sa v špeciálnom rozšírenom preview pozreli podrobne na všetky tri série, ktoré nás cez víkend čakajú. Pokračujeme pohľadom na druhú, v ktorej sa v stretnú tímy z Turca proti Skalici a Ružinovu.
Dôvera v domáce prostredie, východniari nechcú ísť naspäť naprázdno
Extraliga štartuje jarnú časť pekne zostra, otvoria ju zápasy dvojkola. My sme sa v špeciálnom rozšírenom preview pozreli podrobne na všetky tri série, ktoré nás cez víkend čakajú. Začíname pohľadom na tú prvú, v ktorej sa v Bratislave stretnú mužstvá zo západu a z východu.
Winter Classic mal pomalší rozbeh a skvelý úvod druhej tretiny
V prvom jarnom zápase tohtoročnej sezóny si Jokerit po slabšom úvode poradil s Považskou Bystricou. Zápas rozhodli dva momenty, my sme ich rozobrali s útočníkom domácich a dvojgólovým strelcom zápasu Radoslavom Kováčom a kapitánom Protefu Tomášom Kukučkom.
Fotogaléria zo zápasu Winter Classic 2017
Prinášame vám rozsiahlu fotogalériu z prvého zápasu jari sezóny 2016/17, v ktorom Jokerit Petržalka porazil v "zimnej klasike" Protef Považská Bystrica 6:2.
Jokerit zvládol dohrávku, jar odštartoval vysokým víťazstvom
V Bratislave sa dohrávkou pätnásteho kola oficiálne rozbehla hokejbalová Extraliga seniorov. Jokerit v nej privítal Považskú Bystricu, celá akcia sa koná pod názvom Winter Classic.
Buliš chce zostať na víťaznej vlne, Letkovi už súťažný zápas chýba
Zimná prestávka je definitívne minulosťou, extraligový kolotoč sa opäť roztáča. Desať mužstiev si ešte týždeň na ostrý štart počká, svoje resty si najskôr splatia Jokerit Petržalka a Protef Považská Bystrica. Obaja sa v dohrávke 15. kola stretnú v nedeľu v Bratislave na druhom ročníku akcie pod názvom Winter Classic.
Na kus reči pred jarnou časťou: s brankárom Kežmarku Milanom Glevaňákom
Hokejbalová extraliga je v týchto dňoch uložená zimný spánok, ale už 12. februára je naplánovaná prvá dohrávka a týždeň na to pokračujú zápasy kompletným 16. kolom. My sme sa preto pozreli do kuchýň jednotlivých klubov a zmapovali sme situáciu pred začiatkom jarnej časti.
Na kus reči pred jarnou časťou: s manažérom Nitry Stanislavom Petríkom
Hokejbalová extraliga je v týchto dňoch uložená zimný spánok, ale už 12. februára je naplánovaná prvá dohrávka a týždeň na to pokračujú zápasy kompletným 16. kolom. My sme sa preto pozreli do kuchýň jednotlivých klubov a zmapovali sme situáciu pred začiatkom jarnej časti.