Slovensko - Extraliga Seniori články

Svidník do dvojkola bez trénera, Hric odstúpil z funkcie
Hokejbalisti Lionu Svidník prišli pred dvojkolom o hlavného trénera. Ten sa rozhodol odstúpiť na základe posledných udalostí v klube.
Zostava 18. kola HEL seniorov
Aj v osemnástom kole sme ocenili najlepších hráčov v jednotlivých zápasoch. Najťažšou úlohou bolo tentokrát vybrať hviezdu medzi brankármi.
Na trhu hráčov začína byť rušno, horúčka bude kulminovať v sobotu
Hokejbalová extraliga má pred sebou posledné dvojkolo základnej časti, po ňom nasleduje dvojtýždňová prestávka. V sobotu 4. marca do polnoci sa však uzavrú prestupy a hosťovania v jednotlivých kluboch a my sme pred deadlinom sondovali, ako a kým sa jednotlivé mužstvá plánujú posilniť.
Tissot hráčom mesiaca sa stal Tomáš Pospíšil
V marci bude špeciálny dres za najlepšie výkony za predchádzajúci mesiac nosiť kežmarský útočník Tomáš Pospíšil. Ten sa stal v poradí už štvrtým laureátom aknety Tissot hráč mesiaca.
Kto si oblečie dres za hráča mesiaca február?
Miroslav Božik, Michal Mišovec a František Poliaček. To je zatiaľ trojica laureátov, ktorá si od začiatku sezóny mohla na seba obliecť dres pre najlepšieho hráča za aktuálny mesiac. Po zimnej prestávke je čas oceniť ďalšiu hviezdu mesiaca.
Smolný víkend pre Vrútky, Kometa prišla pred kľúčovými zápasmi sezóny o dve opory
Na víkendové kolo nebudú vo Vrútkach spomínať práve v najlepšom. Kometa podľahla v ostro sledovanom derby Martinu 2:5, ale okrem tohto neúspechu si pripísala ďalšie dve straty. V nemocnici totiž skončili po zápase dve jej ofenzívne opory.
Kalis zostal bez klubu iba týždeň
Skúsený brankár Vladislav Kalis sa po nečakanom odchode z Ružinova dlho bez extraligového hokejbalu nezaobišiel. Už najbližší víkend si na seba oblečie dres nového zamestnávateľa.
Baráž už nehrozí, Diakovčania by radi okúsili vôňu play off
Najväčším prekvapením sezóny sú nesporne výsledky Diakovej. Klubu z Turca momentálne patrí siedma priečka tabuľky a má nakročené do play off. Na jar ešte v troch zápasoch nenašiel premožiteľa a svoju bodovú zbierku hodlajú jeho hráči rozšíriť aj o týždeň. S obrancom Matejom Zemanom sme sa vrátili nielen k sobotňajšiemu zápasu.
Fotogaléria z dohrávky Nitra - Kežmarok
Prinášame vám fotomomenty z dohrávky pod Zoborom, v ktorej si Nitra pripísala dôležité víťazstvo nad Kežmarkom.
Martin novým lídrom, Nitra odskočila Svidníku
V nedeľu boli v Extralige seniorov na programe tri dohrávky, jedna naplnila program osemnásteho kola, ďalšie dve boli ešte restami z jesennej časti.
Šimkovi ešte zmena robí problém, góly však strieľať nezabudol
Jediným úspešným strelcom zápasu Nitra - Pruské bol útočník hostí Samuel Šimko, ktorý sa gólovo presadil už v druhom zápase po sebe. Opora tímu zlatého Slovenska na minuloročných majstrovstvách sveta v Sheffielde sa tak ako každý rok po skončení hokejových povinností prezliekla do hokejbalovej výstroje a pomáha mužstvu do play off.
Pohľad na derby LG-Jokerit cez fotoaparát
Prinášame vám fotogalériu zo zápasu osemnásteho kola HEL seniorov, v ktorom si v derby Jokerit poradil s lídrom tabuľky LG Bratislava.