Všetky články

V Nitre sa po zimnej príprave už tešia na zápasy
Pred blížiacou sa jarnou časťou sezóny má najlepšiu východiskovú pozíciu mužstvo Nitrianskych Rytierov. O tom, čo sa dialo v klube počas zimnej prestávky a s akými cieľmi vstupuje tím spod Zobora do jarnej časti, sme sa porozprávali s trénersko-brankárskym duom Jozef Ďuris – Stanislav Petrík.
Najsilnejší vietor sa prehnal kabínou Ružinova
Prinášame vám zoznam zmien v kádroch extraligistov pred štartom jarnej časti sezóny 2015/16.
Vo Švajčiarsku sa skončila základná časť, našich hráčov trápia zranenia
Vo Švajčiarsku sa skončila prvá časť sezóny, na ktorú nadviaže semifinále domáceho pohára a následne play-off. Jakub Šibík si už v ďalšej časti nezahrá, vyšetrenie prezradí viac aj o zdravotnom stave Mária Paulíka.
Zápisnica zo zasadnutia č. 16 ŠTK SHbÚ
Zápisnica zo zasadnutia č. 16 ŠTK SHbÚ konanej dňa 18. 2. 2016.
V Skalici o viac ako len o body
Prvé jarné extraligové kolo seniorov nebude iba kolom, v ktorom sa bude bojovať o body. Zápas Skalice s Kežmarkom bude výnimočný okrem kvality aj niečim iným.
U19: Považania uspeli v Trebišove
Extraliga U19 odštartovala jarnú časť dohrávkou jedenásteho kola, v ktorej Trebišov privítal v Prešove Považskú Bystricu.
Delenie nikomu neprospieva
Na vyhlásení ankety Hokejbalista roka sa po prvýkrát udeľovala aj cena Fair-play. Získala ju LG AZhokej Bratislava. V tejto tradícii by organizátori ankety chceli aj naďalej pokračovať. Preto už dnes budeme pozorne sledovať správanie hráčov na ihrisku i mimo neho.
ZHbL: Farma na štíte Stupavy
Západoslovenská hokejbalová liga pokračovala 21. kolom a množstvom dohrávok. Ponúkame vám ich výsledkový sumár.
Ružinov do jari so štyrmi Čechmi
Hokejbalisti Ružinova dávali na jeseň zabudnúť na predchádzajúce neúspešné sezóny. Do jarnej časti vstúpia opäť s kvalitnejším kádrom, mužstvo totiž posilnili ďalší traja hráči z Českej republiky.
Hokejbalista roka - ohlasy ocenených + fotogaléria
Prečítajte si ohlasy najlepších jednotlivcov po vyhlásení ankety Hokejbalista roka 2015. Zároveň prinášame aj bohatú fotogalériu z priebehu Galavečera.
Kto ako hlasoval?
Pozrite sa, ako hlasovali v ankete Hokejbalista roka zástupcovia klubov, členovia výkonného výboru SHbÚ, zástupcovia únie a reprezentační tréneri, spolu s našou redakciou.
Zlatá koruna pre Rampáčka, Ďuris trénerom roka po druhýkrát v rade
Výsledky ankety Hokejbalista roka sú známe. Zo slávnostného Galavečera odišlo dvadsať ocenených laureátov, koruna pre najlepšieho hokejbalistu roka putuje do Skalice. Prinášame vám kompletné výsledky zo všetkých kategórií.