Všetky články

Minister Plavčan prijme juniorských majstrov sveta
Juniorskí majstri sveta zavítajú v piatok dopoludnia na pôdu ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu.
PROTEF hlási novú posilu na lavičku, domov sa zrejme vráti aj Bujdák
Pred začiatkom sezóny 2016/17 sa prvé veľké zmeny udiali v klube PROTEF Považská Bystrica. Tá hlási príchody smerom na lavičku i do realizačného tímu.
Poznáme termíny zápasov EL seniorov, v U19 jeden nováčik
ŠTK má v týchto dňoch plné ruky práce, po Mamut Cupoch sa opäť venuje príprave na nový ročník extralíg vo všetkých kategóriách.
Letný tábor v Kežmarku napísal šiestu kapitolu
Počas leta sa v Kežmarku organizuje hokejbalovo-športový tábor pre deti. Aj tentokrát sa ho zúčastnilo množstvo talentov z celého okolia a rovnako ako po iné roky, aj tento dopadol na výbornú.
Popradskú ligu ovládol Aqualand
Vo finále Popradskej hokejbalovej ligy sa streli tímy Aqualand a Leopoldov. V sérii si napokon lepšie viedol Aqualand, ktorý zvíťazil 3:1 na zápasy.
Nitrania budú meniť domovskú adresu
V Nitre sa začalo s prácami na novom hokejbalovom ihrisku. Aj vďaka tomu uvidíme Nitru v Extraliga aj po ďalšie roky.
Gortsos je so Sheffieldom spokojný, v Pardubiciach očakáva historickú účasť tímov
Na záver seriálov rozhovorov o nedávno skončenom juniorskom šampionáte vám ponúkame pár riadkov s najdôležitejším mužom svetového hokejbalu, prezidentom ISBHF Georgom Gortsosom.
KHL: Hetrik pre Dream Team (FOTO)
Tretie finále a tretí krát zlato! Druhý tím krátkej histórie Kysuckej hokejbalovej ligy, ktorý dokázal druhý krát obhájiť majstrovský titul a poistil si historické druhé miesto v počte titulov. Zatiaľ vedie Okružná s piatimi.
Skalickú ligu ovládli Seničania
Novým víťazom mestskej hokejbalovej ligy v Skalici sa stali panteri zo Senice.
Hokejbal v Británii vďaka MS ožije, hovorí Ali Cree
Šéf organizačného výboru MSJ v Sheffielde Ali Cree bol po skončení záverečného ceremoniálu pyšný na všetkých, ktorí pomohli svetový šampionát zorganizovať. Podľa jeho slov šampionát pomôže k väčšej popularizácii hokejbalu na ostrovoch, my sme sa s ním rozprávali aj o ďalších témach.
Kolektív. Tak znie jasná odpoveď kapitána U20 na najväčšiu prednosť jeho mužstva
Slovenská reprezentácia do 20 rokov mala vo svojom strede niekoľko lídrov. Jedným z nich bol nesporne kapitán Miroslav Olejník. Skromný, miestami nenápadný, ale na prvý pohľad mimoriadne rešpektovaný vodca svorky. Po jednom zo zápasov sme ho videli priamo na ihrisku odriekať modlitbu, možno aj vďaka tomu sme napokon obhájili titul v tejto kategórii. Svojimi výkonmi si vyslúžil nielen náš obdiv, ale aj obdiv direktoriátu turnaja, ktorý ho zaradil do All-Stars tímu.
Minister školstva, vedy, výskumu a športu blahoželá úspešným hokejbalistom
Minister školstva, vedy, výskumu a športu Peter Plavčan poslal na pôdu Slovenskej hokejbalovej únie blahoprajný telegram.