Všetky články

Zápisnica zo zasadnutia ŠTK SHbÚ číslo dva
Športovo-technická komisia prekladala na svojom druhom zasadnutí zápasy Extraligy U19.
3b PHbL: Odštartoval nový ročník, nováčikom už aj Univerzál Košice
Keď 1.3.2014 vznikala 3b Prešovská Hokejbalová liga nikto ani len netušil, že ešte len vo svojom treťom ročníku v nej budú učinkovať viaceré mužstvá spoza hraníc tohto mesta t.j. Svidník, Bardejov, Vranov a ako už názov naznačil - aj Košice.
Žolíci vytiahli svojho žolíka hneď v úvode
Rýchlonohý útočník petržalského Jokeritu Miroslav Božik bude patriť medzi vážnych adeptov na reprezentačný dres. Už pred dvomi rokmi patril do širšieho výberu, tentokrát by sa chcel v najcennejšom drese chcel ukázať aj na svetovom šampionáte. Trénerovi národného mužstva dal o sebe vedieť už v úvodnom kole.
HEL U19: Obhajca titulu vstúpil do sezóny výborne
Hokejbalisti Spišskej Belej vstúpili do sezóny v Extralige U19 výborne. V prvom a jedinom zápase úvodného kola rozdrvili na Pruské na jeho pôde.
Česko: Nováčik v premiére bez gólu
V rovnakom čase ako u nás sa extraliga rozbehla aj u našich západných susedov. Prinášame vám kompletné výsledky prvého kola.
Kohútov hetrik nikto nečakal, v šatni zaň preto nie je vypísaná žiadna taxa
V prvom kole padlo rekordne málo gólov, avšak tri z nich z hokejky jedného hráča. Milan Kohút je prvým trojgólovým hráčom kola, my sme sa s útočníkom Diakovej rozprávali nielen o nich.
Kanonier sa pripomenul hneď v úvode
V predligovom preview sme boli okrem iného zvedaví aj na to, koľko posíl sa v premiére presadí v nových kluboch. Gólovo sa presadila hneď pätica hráčov, jedným z nich bol aj Branislav Thron. Ten sa po šiestich rokoch vrátil do materského klubu. Podľa skúseného útočníka však tento rok veľa gólov padať nebude.
Zostava prvého kola HEL 2016/17
V prvom kole HEL 2016/17 sme videli množstvo skvelých individuálnych výkonov, my vám každý týždeň budeme prinášať tie najlepšie. Nech sa páči, tu je výber najlepšej šestky prvého kola sezóny.
Majstra zdržali Kinder vajíčka, omladina Prušťanov zaskočila favorita
Premiérové kolo sezóny 2016/17 je už minulosťou. Na Slovensku sa počas neho zrejme naposledy tento rok vybúrilo slniečko, podmienky hráčom sťažovala poriadna horúčava. Aj preto sme možno videli najmenej gólov v prvom kole za posledných sedem rokov. Prinášame vám ohlasy všetkých sobotňajších zápasov.
Martin na úvod bez bodu, P. Bystrica potvrdila honor čierneho koňa kola
Hokejbalová extraliga odštartovala prvým zápasom v sobotu dopoludnia, my vám prinášame pohľad na všetky zápasy prvého kola.
Piatimi zápasmi štartuje HEL 2017, šláger už na úvod v Bratislave
Prinášme vám premiérové preview hokejbalovej extraligy seniorov sezóny 2016/17.
Zápisnica zo zasadnutia ŠTK SHbÚ číslo jeden
V úvodnej zápisnici ŠTK SHbÚ sú štyri preloženia zápasov extraligy, po dve extraligy seniorov a rovnako po dve v extralige U19, ŠTK taktiež odložila októbrové dvojkolo na neskorší termín.