Všetky články

Zostava druhého kola HEL 2016/17
Minulý týždeň sme ocenili najlepších hráčov hokejbalovej Extraligy za prvé kolo, tentokrát vám prinášame zoznam hviezd za kolo druhé.
Tréner Svidníka po prvom zápase: "Ušli nám dva body"
Premiéru v novej sezóne majú za sebou konečne už aj hráči Lionu Svidník. Pozreli sme sa na ňu bližšie s ich trénerom Marošom Hricom.
Skalica: Výborný vstup majstra a Indiánov
Aj na Záhorí sa prvými dvomi kolami rozbehla tamojšia mestská liga.
Prekvapivý líder tabuľky i produktivity
Hokejbalisti Považskej Bystrice zažívajú impozantný vstup do sezóny. Po výhre nad Ružinovom v prvom kole zvíťazili aj na pôde Skalice. My sme sa na túto tému rozprávali s najproduktívnejším hráčom tímu a zároveň aj celej extraligy Lukášom Pijákom.
THbL: Obhajca titulu odštartoval vynikajúco
Prvé kolo má za sebou Turčianska hokejbalová extraliga i 1. liga. Prinášame vám výsledkový sumár všetkých zápasov oboch súťaží.
PHbL: Sobotskí Draci s vysokým víťazstvom
Prvými zápasmi odštartoval nový ročník Popradskej hokejbalovej ligy.
ZHbL má za sebou prvé kolo sezóny 2016/17
Prvými zápasmi odštartovala Západoslovenská hokejbalová liga. V súťaži sú tento rok traja nováčikovia, dve mužstvá už v nej oproti minulej sezóne nepokračujú.
Česko: Šláger druhého kola pre Kladno
Hokejbalová CCM Extraliga mala na programe druhé kolo, v ktorom sa väčšinou darilo domácim tímom, vyhrali všetky okrem Pardubic. Historicky prvé víťazstvo v najvyššej súťaži oslavuje Rakovník.
HEL U16: Po prvom turnaji bez prehry iba jedno mužstvo
V Spišskej Belej bol cez víkend na programe prvý turnaj extraligy U16. Prinášame vám výsledkové sumáre všetkých zápasov.
HEL U19: Druhé kolo jednoznačne v prospech domácich tímov
Dvomi zápasmi druhého kola pokračovsla Extraliga U19. Okrem nich bola na programe jedna dohrávka a jedna predohrávka.
Považania s Jokeritom šokovali súperov a sú v čele tabuľky
Prinášame vám pohľad na zápasy druhého kola HEL seniorov. Prekvapenia na úkor favoritov si pripravili Jokerit a Považská Bystrica, dva zápasy sa museli predlžovať.
Druhé kolo v znamení TV kamier, dočkáme sa viacerých prekvapení?
Prinášame vám preview pred druhým kolom hokejbalovej extraligy seniorov. Premiéra v nej čaká Svidník, Nitra bude vo výsledkoch opäť chýbať.